Αμερικάνικος εμφύλιος στη Σανγκάη

Προγνωστικά τένις

Με ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά τένις ως 2.13 υποδέχεται τους προημιτελικούς στο ATP MASTERS 1000 της Σανγκάης ο #Βilias1974.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Επιστρέψαμε στο δρόμο των επιτυχιών με 2/2 προβλέψεις στην προχθεσινή στήλη στα προγνωστικά τένις. Θα συνεχίσουμε με ειδικές επιλογές και στο σημερινό άρθρο πάλι από το MASTERS 1000 στην Σανγκάη.

Προγνωστικά τένις ΜASTERS 1000

Στον προημιτελικό αγώνα των Αμερικανών, Κόρντα και Σέλτον θα στραφούμε και θα εξετάσουμε ενδιαφέρουσες ειδικές επιλογές με αξία. Και οι δύο νεαροί τενίστες αποτελούν μεγάλες ελπίδες για τους Αμερικάνους για να κερδίσουν ξανά κάποιο Grand Slam κάτι που έχει να συμβεί από την εποχή του Άντι Ρόντικ και τη νίκη του στο US OPEN το μακρινό 2003!

Όσοι τον παρακολουθούν τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, που έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του με μεγάλες εμφανίσεις κυρίως στα μεγάλα τουρνουά, ο αριστερόχειρας Σέλτον έχει ως μεγάλο όπλο το πολύ δυνατό σερβις του. Μέχρι τώρα ο μέσος όρος του σε άσους στο τουρνουά είναι κοντά στους οκτώ άσους ενώ ο Κόρντα δέχεται κατά μέσο όρο τέσσερις, αν και βέβαια με εξαίρεση τον Μεντβέντεφ δεν έχει αντιμετωπίσει τενίστα με τόσο ισχυρό σερβίς όσο ο Σέλτον.

Τελευταία φορά φέτος που αντιμετώπισε έναν αριστερόχειρα τενίστα με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Σέλτον, ήταν στο Wimbledon όπου στην ήττα του από τον Τσέχο Γίρι Βέσελι με 3-1 σετ δέχτηκε 23 άσους ενώ ο ίδιος έβγαλε 19. Αυτός ο αγώνας θα αποτελέσει και τον οδηγό μας για τις στοιχηματικές επιλογές μας σήμερα στα προγνωστικά τένις μιας και ο Τσέχος Βέσελι έχει παρόμοιο σερβις με τον νεαρό Σέλτον.

Επιλέγουμε λοιπόν αρχικά το over 7,5 άσων του Σέλτον σε απόδοση 1.80 στο Pamestoixima.gr και για τη δεύτερη μας επιλογή θα πάρουμε το να κάνει τουλάχιστον δύο άσους περισσότερους ο Σέλτον σε απόδοση 2.13 στη Fonbet.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Αμερικάνικος εμφύλιος στη ΣανγκάηΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αμερικάνικος εμφύλιος στη Σανγκάη

Μονό
13:30
Σέλτον - Κόρντα
Σέλτον οver 7,5 συνολικοί άσοι
1.80
BET: 34 units
Μονό
13:30
Σέλτον - Κόρντα
Χάντικαπ άσοι: Σέλτον (-1,5)
2.13
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις