Έμπλεξε και πάει στο… 1.65

προγνωστικά κληματσούδας

Μακροχρόνιο του 1.65 στο Europa League από τον όμιλο του Ολυμπιακού βρήκε ο #Klhmats.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Θυμίζω αρχικά πως στα τελευταία προγνωστικά πετύχαμε το 2/2 στις επιλογές μας σε αποδόσεις του 1.80 και 1.85 από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Προγνωστικά Κληματσούδας: Τέσσερα ματς για το 1.65

Από την πρώτη στιγμή, η κληρωτίδα έφερε έναν δύσκολο όμιλο στον Ολυμπιακό. Αντίπαλοι της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ η Γουέστ Χαμ, η Φράιμπουργκ, αλλά και η πιο βάτη Μπάτσκα Τόπολα. Όμως, με το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών, οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν κάνει κυριολεκτικά… μαντάρα. Εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα, γκέλα ολκής στη Σερβία με 2-2.

Στην Stoiximan Super League μπορεί να αμυντικά προβλήματα των Πειραιωτών να μην φαίνονται, όμως στην Ευρώπη είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Ατομικά λάθη κατά κύριο λόγο οδήγησαν σε πέντε τέρματα παθητικό. Ακόμη κι έτσι όμως, το σύνολο του Μαρτίνεθ διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα για να παίξει τα ρέστα του στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές.

Θα τα καταφέρει όμως με πέντε βαθμούς λιγότερους από τους Άγγλους και δύο από τους Γερμανούς; Ίδωμεν, αλλά δεν γίνεται να παραμείνει αψήφιστο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αγωνιστεί τόσο στην Αγγλία, όσο και στη Γερμανία.

Στο διά ταύτα λοιπόν, εκτιμώ πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα. Όμως, όχι στο Europa, αλλά στο Conference League. Η τρίτη θέση για τους «ερυθρόλευκους» πληρώνει 1.65 και θα το τιμήσουμε.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μακροχρόνιο Europa League
Α' Όμιλος - 3η θέση
Ολυμπιακός
1.65
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις