ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Στα σίγουρα με 2.10 και 2.43

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Στα σίγουρα με 2.10 και 2.43

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Στα σίγουρα με 2.10 και 2.43

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Για το θαύμα του 3.60

Για το θαύμα του 3.60

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στα σίγουρα με 2.10 και 2.43

Στα σίγουρα με 2.10 και 2.43

Τα πειράματα δεν μας βγήκαν στην πρώτη ημέρα του Wuhan Open. Έτσι, επιστρέφουμε με προτάσεις σε πιο λογικά πλαίσια.

Αν και τα χθεσινά προγνωστικά σνούκερ έπεσαν έξω για λίγο, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Μηδέν εις το πηλίκον. Σήμερα, λοιπόν, θα επιχειρήσουμε να ρεφάρουμε ακολουθώντας την πεπατημένη.

Δεν θα ασχοληθούμε με τα ματς των 05:00, μια και ελάχιστοι θα τα παρακολουθήσουν λόγω της βάρβαρης ώρας. Στις 09:30, όμως, υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Πρώτα η αναμέτρηση του Άντονι Χάμιλτον με τον Τζόου Γιουελόνγκ. Έτυχε να αναφέρουμε χθες, με αφορμή τον αγώνα του Σερίφη με τον 15χρονο Γουάνγκ Σινμπό, τη νίκη του Τζόου με 5-1 στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα, το 2015.

Ο Χάμιλτον δεν αντιμετώπισε τελικά πρόβλημα με τον πιτσιρικά, όπως μαρτυρά το τελικό 5-0. Σήμερα, όμως, θα έχει πιο δύσκολο έργο απέναντι στον Τζόου, ο οποίος του δημιουργούσε προβλήματα από τότε που ήταν άβγαλτος 17χρονος. Ο βραχύσωμος Κινέζος υπερτερεί στην παράδοση με 5-1 νίκες, ενώ τα πήγε εξαιρετικά και χθες. Μπορεί να έχασε δύο frames απ’ την Μπαϊπάτ Σιριπαπόρν, πέτυχε όμως δύο centuries και τρία half centuries στα πέντε που κέρδισε ο ίδιος.

Η νίκη του Τζόου με χάντικαπ 1,5 frame (έως και 5-3) δίνει 1.63 στη Novibet. Αν τη συνδυάσουμε με την ελαφρώς πιο άνετη νίκη του Μάικλ Γουάιτ επί του Σινγκ Ζιχάο (χάντικαπ 2,5 frames, στο 1.49), δημιουργούμε ένα ωραιότατο παρολί με απόδοση που αγγίζει το 2.50. Ο Σινγκ είναι ένας ακόμα Κινέζος rookie, ο οποίος όμως δεν έχει ξεκινήσει καλά την πορεία του ως επαγγελματίας. Το γεγονός ότι σήμερα θα παίξει εντός έδρας ίσως να τον βοηθήσει. Ο Γουάιτ, όμως, είναι έμπειρος και «διψά» για τη νίκη, αφού δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά τη φετινή σεζόν.

Προγνωστικά σνούκερ: Πίστη στα φαβορί

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν έπαιξε με τη φωτιά στα πρώτα frames του χθεσινού αγώνα με τον Κεν Ντόχερτι. Ο Ιρλανδός, όμως, κέρδισε μόνο το πρώτο και στη συνέχεια κλότσησε τις ευκαιρίες του, με συνέπεια να καταρρεύσει μετά το 1-3 του διαλείμματος. Ο Rocket έπαιξε πολύ καλύτερα στα δύο τελευταία frames, πιστοποιώντας ότι παραμένει ο man to beat στο σνούκερ αυτήν την εποχή.

Δύσκολα, λοιπόν, θα του προβάλλει αντίσταση ο Μαρκ Ντέιβις. Ο 51χρονος δεν μπορεί να συνέλθει απ’ την κακή περσινή σεζόν, που προσωρινά του είχε κοστίσει τον υποβιβασμό του απ’ το Tour. Προκρίθηκε στη Γουχάν με άνετη νίκη επί του πιτσιρικά Λίαμ Γκρέιαμ (5-1), αλλά δεν είναι τόσο δυνατός όσο παλιότερα για να κοντράρει τους «μεγάλους». Το 2018, π.χ., είχε συντρίψει 6-1 τον Ο’Σάλιβαν στον ημιτελικό του English Open. Πριν από λίγες μέρες, όμως, ο Τζον Χίγκινς τον συνέτριψε με 4-0 στη φετινή έκδοση του ίδιου τουρνουά.

Η νίκη του Ο’Σάλιβαν με χάντικαπ 2,5 frames είναι η πιο συνετή επιλογή στο 1.50 της Stoiximan. Πρέπει να τη συνδυάσουμε όμως με κάτι άλλο, το οποίο βρίσκουμε στον Νιλ Ρόμπερτσον. Ο Αυστραλός είναι σκιά του εαυτού του φέτος, αλλά περιμένουμε να δείξει καλύτερο πρόσωπο στο Wuhan Open. Κι αν μας δικαιώσει, δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο Λίαμ Χάιφιλντ. Στο 1.40 βρίσκουμε τη νίκη του με χάντικαπ 1,5 frame και θα την πάρουμε για να ξεπεράσει το 2.00 η συνολική απόδοση της δυάδας.

Ο διοπτροφόρος Μπίνγκαμ

Σήμερα στις 14:30 θα δούμε κι ένα… νέο πρόσωπο. Ο Στιούαρτ Μπίνγκαμ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φορώντας γυαλιά, αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η φθίνουσα όρασή του, έχει παίξει ρόλο στα απογοητευτικά αποτελέσματα των τελευταίων μηνών.

Ο 47χρονος άσος ανάρτησε τις σχετικές φωτογραφίες στο Twitter πριν από μερικές ημέρες. Ύστερα από σχετικές ερωτήσεις που του έκαναν οι ακόλουθοί του, απάντησε ότι μέρα με τη μέρα συνηθίζει τα γυαλιά και παρατηρεί βελτίωση στην απόδοσή του. Να είναι αυτό καλός οιωνός ενόψει του αγώνα με τον Ντάνιελ Γουέλς, στις 14:30 της Τρίτης; Μάλλον ναι, θα απαντήσουμε.

Ο υψηλόσωμος Ουαλός είναι δύσκολος αντίπαλος. Ειδικά τον Μπίνγκαμ που έχασε μέχρι κι απ’ τον Τζένσον Κέντρικ τις προάλλες. Κάποια στιγμή, όμως, θα βρει λίγο απ’ τον καλό του εαυτό κι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015. Ποντάροντας στα… τέσσερα μάτια, θα ποντάρουμε και στη νίκη του με χάντικαπ 1,5 frame, την οποία βρίσκουμε στο 2.00 στη Stoiximan.

Στα σίγουρα με 2.10 και 2.43ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στα σίγουρα με 2.10 και 2.43

Δυάδα απόδοσης 2.43
09:30
Χάμιλτον - Τζόου
2 (-1,5)
1.63
09:30
Σινγκ Ζ. - Μ. Γουάιτ
2 (-2,5)
1.49
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.10
14:30
Ντέιβις - Ο'Σάλιβαν
2 (-2,5)
1.50
09:30
Χάιφιλντ - Ν. Ρόμπερτσον
2 (-1,5)
1.40
BET: 15 units
Μονό
14:30
Γουέλς - Μπίνγκαμ
2 (-1,5)
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις