Επιλογές που διπλασιάζουν στην Σανγκάη!

προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις στο ATP 1000 της Σανγκάης με ψαγμένες επιλογές έχει ο #bilias1974

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η πρόσφατη μας επιλογή στο να χάσει λόγω κούρασης ο Ζβέρεφ δεν ευδοκίμησε καθώς κέρδισε τον Τζαρί έστω και δύσκολα σε τρία σετ. Βέβαια η κούραση φάνηκε να του βγαίνει στους επόμενους αγώνες καθώς έχασε σχετικά εύκολα και από τον Μεντβέντεφ αλλά και από τον Σαφιούλιν στον δεύτερο γύρο του ATP 1000 στην Σανγκάη. Αυτά έχει το στοίχημα όπως ξέρουμε και μας μένει έστω το ότι ο συλλογισμός μας ήταν σωστός απλώς απεδείχθη πιο μετά… Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά τένις.

Προγνωστικά τένις

Στο Masters της Σαγκάης θα στρέψουμε την προσοχή μας στα σημερινά προγνωστικά τένις λοιπόν, και αρχικά στον αγώνα του Κινέζου Ζανγκ εναντίον του Αμερικανού Νακασίμα.

Ο «γηπεδούχος» Ζανγκ έφτασε στο τρίτο γύρο νικώντας σε τρία σετ τον Ετσεβερί ενώ στον πρώτο γύρο είχε πιο εύκολο έργο απέναντι στον Γκασκέ κερδίζοντας τον με 2-0 σετ. Ο Νακασίμα κέρδισε στον πρώτο γύρο τον, κακό στην σκληρή επιφάνεια, Ζαπάτα Μιράγιες ενώ στον δεύτερο τον, ευρισκόμενο σε πολύ κακή κατάσταση, Δανό Χόλγκερ Ρούνε. Η νίκη του αυτή επί του νο5 στον κόσμο Ρούνε και με την άνεση η οποία ήρθε έχουν οδηγήσει τους μπουκ να ορίσουν ως φαβορί τον Νακασίμα, κάτι το οποίο μας οδηγεί στο να στηρίξουμε τον Κινέζο Ζανγκ καθώς προκύπτουν αξιόλογες αποδόσεις πάνω του. Συνολικά κάνει ούτως η άλλως καλύτερη χρονιά από τον Νακασίμα (28-27 Ν-Η έναντι 13-21 του Αμερικανού) ενώ τρέχει και ένα σερί εφτά συνεχόμενων νικών καθώς την περασμένη εβδομάδα κέρδισε το τουρνουά των Asian games (μόνο με τενίστες από Ασιατικές χώρες). Η νίκη του Ζάνγκ αξιολογείται στο 2.18 στο Pamestoixima.gr και θα μπει στις επιλογές μας στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Για την δεύτερη μας επιλογή θα κινηθούμε σε πιο ειδικά μονοπάτια κοιτώντας στον αγώνα του Αργεντίνου Ντιέγκο Σβάρτζμαν εναντίον του Τσέχου Γίρι Λεχέτσκα. Ο Αργεντίνος κάνει μια κακή χρονιά έχοντας αρνητικό ρεκόρ νικών – ηττών αλλά στους τελευταίους αγώνες του έχει δώσει σημεία ζωής με την νίκη του στον πρώτο γύρο με 2-1 σετ επί του Γάλλου Βαν Ας αλλά και στην δύσκολη ήττα του σε τρία σετ από τον φορμαρισμένο Ζβέρεφ. Παραμένει πάντα αρκετά ικανός στο να υποδέχεται και να κάνει break στο σερβίς των αντιπάλων του, κάτι που απέδειξε και στην νίκη του απέναντι στον Βαν Ας όπου έκανε συνολικά 7 breaks.

Ο Τσέχος δεν έχει κακό σερβίς αλλά αν πάρουμε σαν οδηγό έναν πρόσφατο αγώνα (Αύγουστος 2023) που έδωσε σε σκληρή επιφάνεια απέναντι σε παίκτη με πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά σαν του Σβάρτζμαν, τον συμπατριώτη του Μπαέζ που του έκανε 5 breaks, λογικά θα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και στον σημερινό αγώνα.

Η επιλογή του να κάνει πάνω από δύο breaks ο Σβάρτζμαν στον Λεχέτσκα διπλασιάζει στην Stoiximan και θα αποτελέσει την δεύτερη μας επιλογή για σήμερα.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Επιλογές που διπλασιάζουν στην Σανγκάη!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Επιλογές που διπλασιάζουν στην Σανγκάη! 

Μονό
08:30
Γίρι Λεχέτσκα - Ντιέγκο Σβάρτζμαν
Ντιέγκο Σβάρτζμαν over 2,5 συνολικά μπρέικ
2.00
BET: 15 units
Μονό
14:50
Ζίζεν Ζανγκ - Μπράντον Νακασίμα
1
2.18
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις