Η κούραση του Ζβέρεφ πληρώνει στο 3.15!

Η κούραση του Ζβέρεφ πληρώνει στο 3.15!

Προημιτελικός στο Πεκίνο με επιλογή του 3.15 στα προγνωστικά τένις από τον #Bilias1974

Καλημέρα σε όλους και όλες και καλή εβδομάδα. Δυστυχώς το μικρό κακό σερί συνεχίστηκε και στο περασμένο άρθρο καθώς δεν πέρασε ούτε η νίκη του φορμαρισμένου Κρεσσί αλλά ούτε και το over στον αγώνα του Βούκιτς με τον Νακασίμα. Συνεχίζουμε στα προγνωστικά τένις όπου θα εξετάσουμε τα παιχνίδια στα προημιτελικά και ημιτελικά των τουρνουά αυτής της εβδομάδας.

Η κούραση του Ζβέρεφ πληρώνει στο 3.15!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η κούραση του Ζβέρεφ πληρώνει στο 3.15!

Προγνωστικά τένις με τριπλασιασμό

Ο αγώνας που θα μας δώσει επιλογή σήμερα είναι ο προημιτελικός στο ATP 500 του Πεκίνου μεταξύ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και του Νικολά Τζάρι. Στοιχηματικό φαβορί λόγω φόρμας και υψηλότερης ποιότητας είναι ο Γερμανός Ζβέρεφ αλλά ο Χιλιανός Τζαρί με το ισχυρό σερβις και τα δυνατά χτυπήματα κυρίως με το φορχαντ είναι παίκτης που κάνει ζημιές σε τενίστες του τοπ10 όπως απέδειξε και σε αυτό το τουρνουά αποκλείοντας στον πρώτο γύρο τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά σε straight sets.

Στους μεταξύ τους αγώνες ο Ζβέρεφ προηγείται 3-2 αλλά αυτός είναι ο πρώτος τους αγώνας σε σκληρή επιφάνεια καθώς όλοι οι προηγούμενοι διεξήχθησαν σε χώμα ή σε χόρτο. Το στοιχείο που θα μας οδηγήσει σε στοιχηματική επιλογή είναι το γεγονός των πολλών αγώνων που έχει παίξει πρόσφατα ο Ζβέρεφ ο οποίος προέρχεται από την κατάκτηση του πρόσφατου τουρνουά στο Τσένγντού.  Από τις 23/9 που ξεκίνησε το προηγούμενο τουρνουά έχει παίξει έξι αγώνες ενώ οι τρείς τελευταίοι του έχουν πάει και σε τρία σετ!

Ο τελευταίος του αγώνας μάλιστα, τον οποίο ο Ζβέρεφ κέρδισε με ανατροπή εναντίον του Ισπανού Φόκινα, ολοκληρώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου κάτι που εξόργισε τον Γερμανό ο οποίος παραπονέθηκε σχετικά στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Πέραν αυτού ο Ζβέρεφ είχε και υποχρεώσεις στα διπλά όπου την Κυριακή πέρασε άλλες 2 ώρες στο κορτ στην ήττα του (μαζί με τον Βραζιλιάνο Μέλο) από το νο1 δίδυμο του ταμπλό Ντόντιγκ και Κράιτσεκ.

Τα παραπάνω μας οδηγούν στο να στηρίξουμε τη νίκη του αουτσάιντερ Τζαρί η οποία είναι στο 3.15 στην Stoiximan και θα αποτελέσει την επιλογή μας στα προγνωστικά τένις σήμερα.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
09:00
Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Νίκολας Τζάρι
2
3.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις