Η μεγάλη επιστροφή της Βέχτα

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ από τη γερμανική λίγκα από τον #Dogass, σε αποδόσεις που φτάνουν το 30.00!

Καλημέρα σε όλους. Επανερχόμαστε μετά από ένα διάλειμμα με στήλη από την αγαπημένη BBL. Πάμε στα προγνωστικά μπάσκετ.

Βέχτα για μεγάλα πράγματα

Η Ράστα Βέχτα έκανε θόρυβο με το καλημέρα, αφού στην πρεμιέρα διέλυσε τη Μπάμπεργκ με 101-79. Εξαιρετικός ο Τόμας Κούσε με 26 πόντους. Από την άλλη, η Βόννη άλλαξε ολοκληρωτικά το μισό και παραπάνω ρόστερ, παρέα με τον προπονητή Ίσαλο, να μετακομίζουν στη Γαλλία και την Παρί. Νέος προπονητής ο Ραφαέλ Μουρς (πρώην της Γκέτινγκεν). Τη θέση του αστέρα Τ.Τζ. Σορτς πήρε ο Νορβηγός Χάραλντ Φρέι, πρώην οργανωτής της Γκέτινγκεν.

Εκτίμηση: Το «Rasta Dome» είναι από τις καλύτερες εδρες της BBL. Θεωρώ δεδομένο πως η ανανεωμένη Βόννη θα τα βρει σκούρα. Στα χέρια της Ράστα Βέχτα, η οποία έχει ψυχολογία, είναι να πάρει ακόμα μία μεγάλη νίκη. Ο άσος σε απόδοση διπλασιασμού θα μπει στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά μπάσκετ: Η Βόννη την διέλυσε

Η δεύτερη και τελευταία επιλογή είναι μακροχρόνια και αφορά την Γκέτινγκεν. Η φυγή όλου του ρόστερ της Βόννης για την Παρί, έφερε τρομερές ανακατατάξεις στην Γκέτινγκεν, όπου ο προπονητής της και οι καλύτεροι παίχτες της έφυγαν για τη Βόννη! Οι μεταγραφές της δεν ικανοποιούν και μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την ολλανδική Ντε Μπος για το Europe Cup, βλέπω το μέλλον δυσοίωνο. Τόσο, που θα πάμε στο να τερματίσει στις δύο τελευταίες θέσεις της φετινής BBL.

Η μεγάλη επιστροφή της ΒέχταΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η μεγάλη επιστροφή της Βέχτα

Μονό
16:30
Ράστα Βέχτα - Βόννη
1
2.12
BET: 40 units
Μακροχρόνιο BBL
Να τερματίσει στις δύο τελευταίες θέσεις
Γκέτινγκεν
30.00
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις