Προγνωστικά τένις με φοβερό 4άρι

Προγνωστικά τένις

Από 1.78 έως και 4.00 σήμερα στα προγνωστικά τένις από τον #Bilias1974!

Χαιρετούμε τους στοιχηματικούς συνοδοιπόρους. Μετά από καιρό δεν κάναμε πετυχημένη επιλογή σε άρθρο καθώς ο Κινέζος Σανγκ δεν τίμησε το ρίσκο που πήραμε χάνοντας από τον Μακντόναλντ δύσκολα σε τρία σετ και με υποψία τραυματισμού του προς το τέλος του αγώνα. Προχωράμε ακάθεκτοι όμως κρατώντας την ίδια λογική στα προγνωστικά τένις που μας έχει αποβεί κερδοφόρα και την τρέχουσα σεζόν.

Προγνωστικά τένις

Την εβδομάδα που διανύουμε έχουμε τους τελικούς στα ATP 250 τουρνουά σε Ζουχάι και Τσένγντού ενώ ξεκινάνε και άλλα δύο τουρνουά σε Αστάνα και Πεκίνο. Παρόλα αυτά η πρώτη μας επιλογή θα έρθει από ένα δυνατό Challenger τουρνουά στην Ορλεάν της Γαλλίας και σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας.

Εκεί έχουμε τον αγώνα του Αμερικανού Μαξίμ Κρεσσί εναντίον του Τσέχου Τόμας Μαχάκ. Και οι δύο βρίσκονται λίγο έξω από το τοπ100 με τον Τσέχο να βρίσκεται εκεί γύρω σταθερά τα τελευταία 2 χρόνια ενώ ο Αμερικανός διανύει μια κακή χρονιά καθώς τέτοια περίοδο πέρσι βρισκόταν περίπου 50 θέσεις πιο ψηλά στο ranking.

Ωστόσο μπαίνοντας στην εποχή της σεζόν όπου έχουμε όλο και περισσότερα τουρνουά σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας ο Αμερικανός δείχνει σημάδια ανάκαμψης μιας και το ισχυρό του σερβις και ο τρόπος παιχνιδιού του με σερβις / βολέ τον καθιστά αρκετά αποτελεσματικό σε αυτές τις συνθήκες. Απόδειξη αυτού η πρόσφατη επιστροφή του σε τίτλους μιας και κέρδισε, χωρίς να χάσει σετ μάλιστα, το παρόμοιο τουρνουά Challenger που έλαβε χώρα στην Ρέν πριν λίγο καιρό.

Η επιλογή της νίκης του Κρεσσί έναντι του Ματσάκ αξιολογείται στο 1.78 στο Pamestoixima.gr και θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή στα προγνωστικά τένις.

Για την δεύτερη θα κοιτάξουμε στα προκριματικά του ATP 500 στο Πεκίνο που ξεκινάνε αύριο. Ο αγώνας που θα μας δώσει επιλογή είναι αυτός του Αμερικανού Νακασίμα εναντίον του Αυστραλού Βούκιτς. Στους μεταξύ τους αγώνες ξεχωρίσαμε το στοιχείο των πολλών games καθώς στους τελευταίους δύο αγώνες που έχουν παίξει μέσα στο 2023 (έναν σε σκληρή επιφάνεια και έναν στο χόρτο) είχαμε over στα games με 5 στα 5 τάι μπρέικ!

Φαβορί δίνεται ο Νακασίμα που έχει χειρότερο ρεκόρ στην σκληρή επιφάνεια φέτος (7-12) ενώ ο Βούκιτς παρότι τρέχει (και αυτός όπως ο Αμερικανός) ένα μικρό σερί με τρείς ήττες έχει το αξιοπρεπέστατο 33-19 με έναν τίτλο σε Challenger (σε ασιάτικο έδαφος μάλιστα).

Θα επιλέξουμε το over 22,5 games σε τιμή του 1.81 όπως το έχει η Winmasters ενώ με περισσότερο ρίσκο θα στηρίξουμε την νίκη του Βούκιτς και σε πάνω από 23,5 games στην αξιόλογη απόδοση του 4.00 όπως το βρίσκουμε στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Προγνωστικά τένις με φοβερό 4άριΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Προγνωστικά τένις με φοβερό 4άρι

Μονό
06:00
Μπράντον Νακασίμα - Αλεξάνταρ Βούκιτς
Over 22,5 games
1.81
BET: 30 units
Μονό ρίσκου
06:00
Μπράντον Νακασίμα - Αλεξάνταρ Βούκιτς
2 & over 23,5 games
4.00
BET: 5 units
Μονό
11:00
Ματσάκ Τόμας - Μαξίμ Κρεσσί
2
1.78
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις