Η ευκαιρία του Τεν Χαγκ

ψαγμένα προγνωστικά

Στήλη Σαββάτου για τον #Fidel με σημεία από το Λούτον - Γουλβς και το Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ταμείο πήγαμε στην πρεμιέρα του Conference League με την αναμέτρηση Σλόβαν Μπρατισλάβας – Κλακσβίκ, ακόμη κι αν αυτό ήρθε με το… ισχνό 1.65. Και αυτό μέσα είναι, αναλογικά με τα unit που χρησιμοποιήσαμε, κάτι βγήκε. Πάμε όμως στα ψαγμένα προγνωστικά και στη στήλη του Σαββάτου, στην οποία ασχολούμαι με δύο αναμετρήσεις.

Ξεκινάμε σήμερα με την αναμέτρηση της Λούτον απέναντι στη Γουλβς. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφέστατα βελτιωμένοι απέναντι στη Φούλαμ, ωστόσο θα πρέπει να βρουν άμεσα βαθμούς. Όσο αυτό δεν γίνεται, δεν θα καταφέρει να βρει ψυχολογία και αναγκαστικά θα τους κοντράρουμε. Η Γουλβς έχει σκαμπανεβάσματα, όμως διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ. Δεν θέλω να ρισκάρω με το ξερό διπλό, κρατάω το διπλό με draw no bet.

Ακόμη, στη σημερινή στήλη θα σταθώ και στο Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις τους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Τρεις ήττες και μία ισοπαλία με δώδεκα τέρματα παθητικό για την Μπέρνλι στις πρώτες αγωνιστικές, δείχνει πως δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται. Πολλά τα προβλήματα στους «κόκκινους διάβολους», όμως εδώ έχουν ευκαιρία να ανασυνταχθούν και να βρουν νίκη ψυχολογίας. Υπάρχει διαφορά ποιότητας, η Μπέρνλι έχει κάποιες απουσίες και το διπλό δεν θα το αγνοήσω.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
17:00
Λούτον - Γουλβς
2 dnb
1.65
BET: 25 units
Μονό
22:00
Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις