Με τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου έως 15.50!

Με τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου έως 15.50!

Ξεκίνημα στα ασιατικά τουρνουά σκληρής επιφάνειας με επιλογές έως 15.50 στα σημερινά προγνωστικά τένις έχει ο #Bilias1974.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Μία στις δύο επιλογές στα προγνωστικά NFL τις προάλλες στο ξεκίνημα μας στο Αμερικάνικο ποδόσφαιρό καθώς πέρασε το ειδικό με τα τάκλιν του Σάβατζ αλλά χάθηκε η βασική μας επιλογή με το χάντικαπ του φαβορί Λάιονς έναντι των Σίχοκς. Θα επανέρθουμε στα προγνωστικά τένις στο σημερινό άρθρο μιας και ξεκινάει η λεγόμενη Asian Swing με τα παιχνίδια σε ανοιχτά γήπεδα σκληρής επιφάνειας που διεξάγονται σε Κινέζικες πόλεις για τις επόμενες εβδομάδες.

Με τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου έως 15.50!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου έως 15.50!

Προγνωστικά τένις στο ATP Ζουχάι

Ο αγώνας ο οποίος μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι αυτός του ταλαντούχου 18χρονου Κινέζου Γιούντσενγκ Σανγκ εναντίον του Αμερικανού Μακένζι Μακντόναλντ. Ο νεαρός Κινέζος είναι σε διαρκή άνοδο, αγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά σε τουρνουά ATP στην χώρα του και μπροστά στο κοινό του κάτι το οποίο σίγουρα θα του δώσει κίνητρο να τα πάει καλά.

Ο Αμερικάνος Μακντόναλντ είναι σίγουρος πιο έμπειρος σε αντίστοιχα τουρνουά και δίκαια έχει τον τίτλο του φαβορί αλλά το στατιστικό που μας δίνει το δικαίωμα να τον κοντράρουμε είναι η πρόσφατη απόδοση του απέναντι σε αριστερόχειρες σαν τον Σανγκ. Συνολικά στην καριέρα του και σε σκληρή επιφάνεια έχει 20 νίκες και 19 ήττες ενώ στους τελευταίους του αγώνες έχει 3 νίκες και 4 ήττες. Από τις τρείς αυτές νίκες πρέπει να αναφερθεί ότι δύο από αυτές ήταν επί του (οριακά) συνταξιούχου 40χρονου Φερνάντο Βερντάσκο και του εμφανώς επηρεασμένου από τραυματισμό Ράφα Ναδάλ στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν.

Αξίζει λοιπόν να ποντάρουμε στον ενθουσιασμό του «γηπεδούχου» Σανγκ ώστε να νικήσει τον Μακντόναλντ σε απόδοση 2.55 όπως την βρίσκουμε στην Novibet.

Με λογική fun bet επίσης θα ποντάρουμε να κάνει και καλή πορεία στο τουρνουά ο Σανγκ και να φτάσει ως τα ημιτελικά κάτι το οποίο για να πετύχει χρειάζεται άλλες 2 νίκες (πέραν αυτής επί του Μακντόναλντ). Η επιλογή αυτή πολλαπλασιάζει την επένδυση μας επί 15.50 στην πλατφόρμα της Stoiximan και θα αποτελέσει την δεύτερη μας πρόταση στα προγνωστικά τένις σήμερα.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
14:30
Γιουντσένγκ Σανγκ - Μακένζι ΜακΝτόναλντ
1
2.55
BET: 15 units
Μακροχρόνιο
ATP Ζουχάι - Ειδικά διοργάνωσης
Νικητής 1ου Τετάρτου: Γιούντσενγκ Σανγκ
15.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις