«Μιλάει» η εμπειρία

ψαγμένα προγνωστικά

Πρεμιέρα για τους ομίλους του Conference League και ο #Fidel ποντάρει στην αναμέτρηση Σλόβαν Μπρατισλάβας - Κλακσβίκ.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Πρεμιέρα για τους ομίλους του Conference League, μοιραία τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης θα στραφούν σε μία αναμέτρηση από εκεί. Πιο συγκεκριμένα, στο μενού μου θα βάλω την αναμέτρηση Σλόβαν Μπρατισλάβας – Κλακσβίκ.

Οι δύο ομάδες είχαν κληρωθεί μαζί στα προκριματικά του Champions League το 2020 αλλά η Κλάκσβικ είχε περάσει άνευ αγώνα, καθώς η Σλόβαν δεν είχε αγωνιστεί λόγω κορωνοϊού.

Πιο έμπειρη η ομάδα της Σλοβακίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρόκειται για την τρίτη διαδοχική συμμετοχή της σε ευρωπαϊκούς ομίλους και τέταρτη από το 2019. Η Κλακσβίκ με τη σειρά της αποτελεί την πρώτη ομάδα από τα Νησιά Φερόε που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Γράφτηκαν αμύθητα άρθρα το καλοκαίρι για τους απίθανους Νησιώτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ζήσουν το όνειρό τους.

Στο διά ταύτα όμως, έχουμε μία έμπειρη ομάδα απέναντι σε μία άπειρη. Η διαφορά στα δύο ρόστερ, αλλά και γενικώς στα δύο κλαμπ, είναι εμφανής και αισθητή. Η Σλόβαν έχει το know – how για να κατασπαράξει την Κλακσβίκ. Αποδεκτός ο άσος για τους Σλοβάκους, εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν το τρίποντο, ακόμη κι αν κάνουν απλά τα βασικά.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:00
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Κλακσβίκ
1
1.65
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις