Το Koubanezos.gr στο Euroleague Fantasy με φανταστικά έπαθλα

Euroleague Fantasy

Για τέταρτη σερί χρονιά το koubanezos.gr παίζει μπάσκετ στο Euroleague Fantasy Challenge με το δικό του πρωτάθλημα και φέτος μοιράζει έπαθλα!

Μαζί με τη Euroleague ξεκινάει και το Euroleague Fantasy Challenge στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, η οποία προσφέρει πολλά δώρα, μεταξύ των οποίων και εισιτήρια για το Final Four.  Δε θα μπορούσε το koubanezos.gr να μείνει έξω απ’ το παιχνίδι και γι’ αυτό δημιουργήσαμε το δικό μας πρωτάθλημα, που μπορείτε να μπείτε όλοι και να συναγωνιστούμε με τις προβλέψεις μας. Το ζητήσατε και το κάναμε! Φέτος είναι η τέταρτη σερί χρονιά που θα φτιάξουμε αυτό το παρεάκι και είπαμε να το πάμε ένα βήμα παρακάτω! Πιο συγκεκριμένα, θα μοιράσουμε τα εξής έπαθλα:

  • 1η θέση: Μία φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας και μία Paysafe αξίας 50€
  • 2η θέση: Μία Paysafe αξίας 25€

Το όνομα του πρωταθλήματος είναι «Koubanezos.gr» και ο κωδικός της λίγκας «BDF3B9D2». Το μόνο που χρειάζεται είναι να αναζητήσετε το πρωτάθλημά μας με τον κωδικό ή ακόμα και με το όνομα του σάιτ στα δημόσια πρωταθλήματα του παιχνιδιού.

Μην ξεχνάτε ότι ήδη έχουμε μπει σε ρυθμούς Euroleague με ένα εκτενές αφιέρωμα στους 18 μονομάχους που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στη φετινή σεζόν. Εκεί μπορείτε να πάρετε μια σφαιρική εικόνα για τις μεταγραφές που έκανε κάθε ομάδα. Έτσι θα είστε πιο έτοιμοι για να φτιάξετε την ομάδα σας για το Euroleague Fantasy!

Φτιάξε κι εσύ την ομάδα σου… και έλα στην παρέα μας!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις