Κόντρα μεταξύ των φαβορί

ψαγμένα προγνωστικά

Μεγάλη κόντρα απόψε μεταξύ της Σαουθάμπτον και της Λέστερ, με τον #Fidel να καταλήγει σε σημείο διπλασιασμού.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Επιστροφή επιτέλους στη δράση και στα εγχώρια πρωταθλήματα. Ως έχω αναφέρει παλαιότερα, δεν μου κάνουν ιδιαίτερο κλικ οι Εθνικές ομάδες. Σπανίως άλλωστε εμφανίζονται στοιχηματικές ευκαιρίες στο κουπόνι για ψαγμένα προγνωστικά. Προχωράμε στα σημερινά, καθώς απόψε, Σαουθάμπτον και Λέστερ κοντράρονται, σε μία αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ και θέαμα.

Η αποψινή μάχη θυμίζει Premier League. Εξάλλου, αμφότερες πέρυσι έδωσαν το παρών στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, από όπου και υποβιβάστηκαν. Στατιστικά αν το δούμε πάντως, υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Λέστερ φέτος μετράει 3/5 goal/goal & over 2,5 στο πρωτάθλημα, η Σαουθάμπτον μετράει πέντε διαδοχικά over 2,5, ενώ παράλληλα οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί γκολ στα 18 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πρόκειται για μία σπουδαία αναμέτρηση. Κάτι που αντικατοπτρίζεται άλλωστε από το σετ των αποδόσεων. Πρόκειται για δύο ομάδες που αποτελούν τα φαβορί για την άνοδο στην Premier League. Αμφότερες είναι πληγωμένες, καθώς ηττήθηκαν πριν τη διακοπή. Μοιραία, το κίνητρο για την επιστροφή στις νίκες είναι μεγαλύτερο.

Βάσει των ρόστερ, της παράδοσης, αλλά και της φετινής εικόνας που έχουν παρουσιάσει, η επιλογή για το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση διπλασιασμού αποτελεί μονόδρομο.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:00
Σαουθάμπτον - Λέστερ
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις