Η διάρκεια πληρώνει στους αγώνες του Νόλε

Προγνωστικά τένις

Ώρα προημιτελικών στο US OPEN και ο #Bilias1974 συνεχίζει με την πετυχημένη επιλογή της διάρκειας στα προγνωστικά τένις.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Συνεχίσαμε με 50% και πάλι στην πρόσφατη μας στήλη από τα προγνωστικά του US OPEN, καθώς πέρασε με άνεση το βασικό pick της διάρκειας στον αγώνα του Ντζέρε με τον Τζόκοβιτς αλλά δεν πέρασε για ένα μόλις game η πιο ρισκαδόρικη επιλογή με το χάντικαπ υπέρ του αουτσάιντερ. Με αυτή την λογική θα κινηθούμε και σήμερα στα προγνωστικά τένις καθώς όπως έχουμε δει αποδίδει και έχει στοιχηματική αξία.

Προγνωστικά τένις US Open

Στα προημιτελικά λοιπόν έχουμε τον αγώνα του Τζόκοβιτς, νέου νο1 πλέον στον κόσμο εναντίον του Αμερικανού Τέιλορ Φριτζ που είναι στο νο9. Ο Νόλε έφτασε εδώ με τρείς straight sets νίκες στον πρώτο, δεύτερο και στον τέταρτο γύρο (επί των Μιούλερ. Μιράγιες και Γκόγιο αντίστοιχα) ενώ δυσκολεύτηκε αρκετά από τον Ντζέρε επιστρέφοντας από δύο σετ πίσω στον τρίτο γύρο.

Ο Φριτζ από την άλλη, είναι στα προημιτελικά χωρίς να χάσει σετ έχοντας αποκλείσει κατά σειρά τον συμπατριώτη του Τζόνσον, τον χωματά κυρίως Βαρίγιας, τον νεαρό Μένσικ και τον Στρίκερ που απέκλεισε τον Τσιτσιπά. Παρότι ο δρόμος του μέχρι εδώ δεν είχε κάποιο μεγάλο εμπόδιο δείχνει πολύ σοβαρό πρόσωπο και κατ’ αυτόν τον τρόπο ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του σε Grand Slams μετά την παρουσία του στα προημιτελικά στο Wimbledon του 2022.

Ο Νόλε, με εξαίρεση τον πρώτο του αγώνα εναντίον του Μιούλερ, πλησιάζει ή ξεπερνάει τα 120 λεπτά ανά αγώνα μέχρι τώρα ενώ φυσικά στον αγώνα με τον Ντζέρε αναγκάστηκε να μείνει 228 λεπτά στα πέντε σετ που χρειάστηκε για να κερδίσει. Το line με τον Φριτζ άνοιξε στα 140,5 λεπτά το οποίο είναι μόλις πέντε λεπτά παραπάνω από το line που είχε δοθεί για τον αγώνα του με τον Γκόγιο (το οποίο έφτασε 147 λεπτά)!

Η εκτίμηση μας είναι ότι ο νο9 στον κόσμο Φριτζ σίγουρα βρίσκεται σε αγωνιστική κατάσταση να προβληματίσει τον μεγάλο Σέρβο και με την βοήθεια του ένθερμου Νεοϋορκέζικου κοινού να ξεπεράσει τις δύο ώρες και είκοσι λεπτά αγώνα. Επιλέγουμε λοιπόν το over 140,5 λεπτά σε διάρκεια αγώνα και σε απόδοση 1.85.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Η διάρκεια πληρώνει στους αγώνες του ΝόλεΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η διάρκεια πληρώνει στους αγώνες του Νόλε

Μονό
19:00
Φριτζ - Τζόκοβιτς
Over 140,5 λεπτά διάρκεια
1.85
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις