Μακροχρόνια… αποκλεισμένων μέχρι 2.80

προγνωστικά

Τρεις μακροχρόνιες επιλογές από τους ομίλους του Champions League έχει σήμερα το μενού για τον #Bats.

Δεδομένου πως σε κάποιους ομίλους ξέρουμε λίγο-πολύ ποιες ομάδες θα προκριθούν και σε κάποιους άλλους το τοπίο είναι εντελώς θολό, υπάρχει αξία στο πλασάρισμα ομάδων στην τρίτη και την τέταρτη θέση. Πάμε να δούμε τα μακροχρόνια προγνωστικά.

Προγνωστικά: Όμιλος Β’

Η επιστροφή της Άρσεναλ συνδυάστηκε με μια βατή κλήρωση, καθώς στον δρόμο της ήρθε η Σεβίλλη, η Αϊντχόφεν κι η Λανς. Σίγουρα οι «κανονιέρηδες» αποτελούν φαβορί για την πρόκριση, κι οι άλλες τρεις ομάδες θα παλέψουν για την άλλη θέση. Οι Ισπανοί έχουν μεγάλη ποιότητα και εμπειρία κι οι Ολλανδοί ήδη δείχνουν εξαιρετικά σημάδια με τον Μπος στον πάγκο, αξιοποιώντας το ταλέντο που διαθέτουν. Ωστόσο, στην περίπτωση της Λανς τα πράγματα δε δείχνουν τόσο ευοίωνα. Μετά την εξαιρετική περσινή πορεία και τη δεύτερη θέση στη Ligue 1, η γαλλική ομάδα καλείται να υπερασπιστεί τα επιτεύγματά της. Η έλλειψη εμπειρίας κι η αποχώρηση των δύο βασικών συντελεστών της επιτυχίας της κάνουν πολύ δύσκολο το έργο της σε έναν όμιλο που κάθε ματς είναι απαιτητικό. Γι’ αυτό θα επιλέξουμε τη Λανς ως ουραγό του δευτέρου ομίλου, στο 2.10 της Novibet.

Όμιλος Γ’

Εδώ οι πρώτες δύο θέσεις μοιάζουν ήδη… καπαρωμένες. Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι θεωρητικά έχουν εύκολη δουλειά όσον αφορά την πρόκριση. Θα ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη αν βλέπαμε την Ουνιόν ή την Μπράγκα να στέκονται εμπόδιο σε κάποιο από τα δύο φαβορί, όσο κι αν αμφότερες είναι δυνατές ομάδες. Η μάχη της τρίτης θέσης είναι αυτή που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Η γερμανική ομάδα ήταν εξαιρετική πέρσι και δείχνει να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο. Όσον αφορά τους Πορτογάλους, έχουν ένα αρκετά δυνατό σύνολο όμως ποιοτικά βρίσκονται ένα κλικ κάτω από την Ουνιόν. Οι μπουκ δίνουν ίσες πιθανότητες και στους δύο, οπότε αποκτά αξία η επιλογή της Ουνιόν Βερολίνου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, με απόδοση 2.65 στη Novibet.

Μακροχρόνια… αποκλεισμένων μέχρι 2.80ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μακροχρόνια… αποκλεισμένων μέχρι 2.80

Όμιλος Η’

Κλείνουμε με τον τελευταίο όμιλο. Εκεί έχουμε ένα μεγάλο και απόλυτο φαβορί την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στα νοκ-άουτ του Champions League μετά από δύο σερί αποτυχημένες χρονιές, αφού στο δρόμο τους βρίσκουν την Πόρτο, την Σαχτάρ Ντόνετσκ και την Αντβέρπ. Κατά πάσα πιθανότητα θα τους ακολουθήσει η Πόρτο, η οποία υπερτερεί σε μεγάλο βαθμό από πλευράς ποιότητας αλλά και εμπειρίας έναντι των άλλων δύο. Τώρα, στη μάχη της θέσης που οδηγεί στο Europa League η κατάσταση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη. Σαν όνομα η Σαχτάρ έχει προβάδισμα, η Αντβέρπ ωστόσο είναι αρκετά δεμένη, σκληροτράχηλη και μαχητική. Ακόμα και σαν πρωτάρα έχει τον πρώτο λόγο έναντι της αποδυναμωμένης ουκρανικής ομάδας. Θα πάμε με την Αντβέρπ ως τρίτη στον όγδοο όμιλο, κάτι που βρίσκουμε σε απόδοση 2.80 στη Novibet.

Σύντομα θα ακολουθήσουν και μακροχρόνιες επιλογές από τους ομίλους του Europa και του Conference League.

Μακροχρόνιο Champions League
Όμιλος Β'
4η θέση: Λανς
2.10
BET: 30 units
Μακροχρόνιο Champions League
Όμιλος Γ'
3η θέση: Ουνιόν Βερολίνου
2.65
BET: 23 units
Μακροχρόνιο Champions League
Όμιλος Η'
3η θέση: Αντβέρπ
2.80
BET: 22 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις