Χάαλαντ στο 2.15 γίνεται;

προγνωστικά

Το Champions League βρίσκεται μία ανάσα πριν την έναρξή του και ο #Klhmats επιλέγει μακροχρόνιο στο 2.15.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Βρισκόμαστε σε μία εβδομάδα που πιθανώς οι στήλες να είναι λιγότερες. Θα φανεί, ανάλογα τις στοιχηματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν. Με βεβαιότητα όμως μπορώ να γράφω πως θα βάλω στα μακροχρόνια προγνωστικά μου ακόμη μία επιλογή, μόλις μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη της φάσης των ομίλων του Champions League.

Φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού θεσμού είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Αν θα το κατακτήσει ή όχι δεν μπορώ να προβλέψω. Εξάλλου, σε παλαιότερο άρθρο, είχα επιλέξει την κατάκτηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 10.00. Μπορώ όμως να σταθώ σε μία επιλογή με σαφέστατα μεγαλύτερες πιθανότητες.

Πρόκειται για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, εκτιμώντας πως ο Νορβηγός θα βγει πρώτος σκόρερ στο φετινό θεσμό. Προσφέρεται μόνο σε απόδοση 2.15 και ειλικρινά θεωρώ πως αποτελεί μέγα λάθος. Η Μάντσεστερ Σίτι θα βρεθεί σε όμιλο με τις Λειψία, Γιουνγκ Μπόις και Ερυθρό Αστέρα. Η διαφορά ποιότητας είναι χαοτική για τους «Σίτιζενς», οι οποίοι τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν να κάνουν… πάρτι στους ομίλους.

Συν τοις άλλοις, ο Νορβηγός σταρ αναλαμβάνει και τις εκτελέσεις πέναλτι για την ομάδα του Πεπ. Ουσιαστικά, ένα γκολ ανά αγώνα το λιγότερο να έχει στους ομίλους, ο Χάαλαντ θα φτάσει τα έξι. Αν και πιστεύω, γι’ αυτό το βάζω στα προγνωστικά μου, πως μόνο στους ομίλους θα φτάσει στα οχτώ. Δεδομένων και των αντιπάλων, είναι ευκαιρία για τον Έρλινγκ να πάρει το βραβείο.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μακροχρόνιο Champions League
Πρώτος σκόρερ
Ε. Χάαλαντ
2.15
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις