Δυσκολίες και αθόρυβη δουλειά στο 2.40

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά σε Μουντομπάσκετ και... Αμερικάνικο Όπεν, με τρία πονταρίσματα με αξία.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης με προγνωστικά απόψε με σπουδαία παιχνίδια για το Μουντομπάσκετ αλλά και το US OPEN, το οποίο και αυτό μπαίνει στην τελική ευθεία. Τρία πονταρίσματα, ένα μακροχρόνιο και δύο μονά αποδεκτά που μας αρέσουν πολύ και έχουν αρκετή αξία. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Σερβικός αέρας και… Μπέρτανς

Ξεκινάμε με τα ωραία. Λιθουανία εναντίον Σερβίας, στον πρώτο προημιτελικό του φετινού Μουντομπάσκετ, ανάμεσα σε δύο φοβερά σύνολα. Μπορεί η παρέα του Βαλανσιούνας να μας στέρησε… το ονειρικό ΗΠΑ – Σερβία, την σύγκρουση των δύο μεγαλύτερων σχολών αλλά δίκαια πήρε την πρώτη θέση αφού έπαιξε σοβαρό μπάσκετ και πάτησε πάνω στις αδυναμίες των Αμερικανών. Μεγάλη ευστοχία από το τρίποντο, οι ρολίστες παίζουν εξαιρετικά και ο Βαλανσιούνας κάνει πάρτι κάτω από το καλάθι, καλύπτοντας έτσι τις απουσίες που υπάρχουν. Παρόλα αυτά παραδοσιακά αυτή η ομάδα στα νοκ-άουτ είναι… πιο αδύναμη, βγάζει αστάθεια και γενικότερα δεν πείθει. Και πέρυσι έπαιξε χωρίς άγχος στους ομίλους του Ευρωμπάσκετ και τελικά ηττήθηκε από την Ισπανία στους «16» αν και ήταν το φαβορί.

Από την άλλη οι «Πλάβι» ηττήθηκαν από την Ιταλία, σε ένα ματς πραγματικά αυτοκτονία αλλά κέρδισαν τους Δομινικανούς και έκλεισαν θέση στα προημιτελικά. Μεγάλο βάρος θα κουβαλήσει ο Μπογκντάνοβιτς, υπάρχει βάθος και χτυπάει από το τρίποντο. Η αλήθεια είναι πως φέτος αθόρυβα θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τα μετάλλια καθώς δεν έχει την λάμψη των προηγούμενων ετών.

Το ματς είναι αμφίρροπο και θα κριθεί στο σουτ. Η Σερβία έχει περισσότερο βάθος και η Λιθουανία μπορεί να βγάλει το καθιερωμένο της κόμπλεξ. Στο 1.88 η νίκη των Σέρβων.

Παράλληλα, σαν μακροχρόνιο αξίζει το να ποντάρουμε στον πρώτο σκόρερ της Λετονίας στην διοργάνωση, ο Μπέρτανς σε σχέση με Γκραζούλις και Σμιτς είναι πιο έμπειρος και το 2.40 αρέσει.

Θα δυσκολευτεί ο Νόλε

Συνεχίζουμε με το αμερικανικό OPEN, εκεί όπου ο Φριτζ αντιμετωπίζει τον Τζόκοβιτς. Ακόμα μία πρόκληση για τον Σέρβο σταρ, ο οποίος έχει κάνει εύκολες νίκες έως τώρα αλλά τώρα αρχίζουν τα πραγματικά εμπόδια. Ο Αμερικανός έχει μεγάλη σταθερότητα μέχρι στιγμής, έχει την στήριξη του κόσμου και θα πάει να κάνει την μεγάλη υπέρβαση απέναντι στο απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά.

Το ματς θα είναι ανταγωνιστικό και ο Τζόκοβιτς θα χρειαστεί να κάνει πολλά πράγματα για να κερδίσει. Το over 33,5 games στο 1.72 έχει αξία.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Μονό
11:45
Λιθουανία - Σερβία
2
1.88
BET: 10 units
Μονό
19:00
Φριτζ - Τζόκοβιτς
Over 33,5 games
1.72
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Μουντομπάσκετ
Λετονία - Παίκτης με περισσότερους πόντους
Ντ. Μπέρτανς
2.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις