Με τα γκολ έως 2.40

προγνωστικά

Προγνωστικά: Στήριγμα σε αυτήν την αγωνιστική η κούραση αλλά και η φόρμα των ομάδων με δύο δυνατές επιλογές.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Συνέχεια στην αγωνιστική, λίγο πριν την διακοπή για τις Εθνικές και θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε ποιο αναλυτικά για όλο το φάσμα της Ισπανίας ποδοσφαιρικά. Μακροχρόνια και ότι άλλο προκύψει. Τουλάχιστον αυτό έδειξαν οι κληρώσεις που έγιναν μεσοβδόμαδα για όλες τις διοργανώσεις της UEFA. Μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε το ρόδι για φέτος και να πάμε ταμείο μέσα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Κούραση και απογοήτευση

Αυτά χαρακτηρίζουν την Οσασούνα. Προσπάθησε πάρα πολύ για την υπέρβαση την Πέμπτη. Προηγήθηκε 0-2, σκορ πρόκρισης, εις βάρος της Κλάμπ Μπριζ, αλλά το τελικό αποτέλεσμα, 2-2, την άφησε εκτός Ευρώπης. Πρέπει να αφήσει πίσω της το αποτέλεσμα και να συνεχίσει. Μπορεί όμως τόσο σύντομα; Υποδέχεται και αντίπαλο βουνό στην έδρα της, την Μπαρτσελόνα. Που έδειξε πολλά πρόσωπα στο τελευταίο της παιχνίδι που κέρδισε 3-4 εκτός την Βιγιαρεάλ. Εντυπωσιακό σκορ και με ανατροπές, 0-2 νωρίς νωρίς η Μπαρτσελόνα, το γυρνάει σε 3-2 η Βιγιαρεάλ, για να κάνει το τελικό 3-4 λίγο πριν το τέλος. Επιθετικά πάει καλά, αρκετά, αμυντικά δείχνει να έχει θέματα, με αντιπάλους που παίζουν επίσης με την μπάλα. Το διπλό ήταν στο 1,70, με πτωτικές τάσεις από την Πέμπτη και μετά, σε συνδυασμό με το over 1,5 γίνεται αξιοπρεπέστατο για να μπει στο ποντάρισμα μου.

Από τα προγνωστικά μας δεν μπορεί να λείψει το ντέρμπι, στα χαρτιά τουλάχιστον, της ημέρας Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη σκανδαλίζομαι και θα ρισκάρω στα γκολ.  Με την φόρμα που έχουν δικαιολογώ τον καθαρό φαβοριτισμό των γηπεδούχων. Αλλά εκτός του ότι είναι ντέρμπι το να βλέπω το απλό over 2,5 και το goal/goal σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό, τουλάχιστον αξίζει το ρίσκο του.

Αυτά τα λίγα λοιπόν από τα προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια σε όλους.

Με τα γκολ έως 2.40ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με τα γκολ έως 2.40

Μονό
19:30
Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη
Goal/goal & over 2,5
2.40
BET: 10 units
Μονό
22:00
Οσασούνα - Μπαρτσελόνα
2 & over 1,5
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις