Για το κάτι παραπάνω στην Λεμεσό

Στοίχημα Πέμπτης

Στοίχημα Πέμπτης: Στην μάχη που δίνει ο Άρης Λεμεσού, για μια θέση στο Europa League, στρέφεται η στήλη του #Blackbird σήμερα.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Περνάμε στην τελευταία ημέρα της Ευρωπαϊκής δράσης, πριν από την φάση των ομίλων. Ας δούμε λοιπόν σε τι θα ποντάρουμε στο Στοίχημα Πέμπτης.

Στοίχημα Πέμπτης: Έχει γκολ στην Λεμεσό

Στην Κύπρο στρέφει το ενδιαφέρον της σήμερα η στήλη. Συγκεκριμένα στην Λεμεσό, όπου ο τοπικός Άρης υποδέχεται την Σλόβαν Μπραντισλάβας.  Στο πρώτο παιχνίδι οι Κύπριοι ήταν ανταγωνιστικοί, όμως δεν κατάφεραν να μην χάσουν. Ωστόσο το τελικό 2-1 τους κρατάει ακόμα ζωντανούς με σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης.  Να είναι καλά ο Μαγιαμπέλα που σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Να τονίσουμε πως έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα με μηδαμινή εμπειρία από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς πέρσι έπαιξε στην Ευρώπη για πρώτη φορά, ενώ φέτος έχει εξασφαλισμένη την παρουσία της σε όμιλο, κυνηγώντας το πλασάρισμα στο Europa.

Οι Σλοβάκοι πήραν την νίκη με ένα πολύ ρευστό προβάδισμα πρόκρισης που τους δίνει το 2-1.  Σαφώς θα προτιμούσαν να μην είχαν μειώσει ποτέ οι φιλοξενούμενοι, καθώς με ένα πιθανό 2-0, τα δεδομένα θα ήταν αλλιώς για την αποψινή ρεβάνς. Απόψε θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν  την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League. Βέβαια, η αποστολή τους δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού ο Άρης είναι άκρως ανταγωνιστικός.

Ίσως η μεγαλύτερη βραδιά του Άρη Λεμεσού μέχρι τώρα στη  ιστορία του. Καλείται να ανατρέψει το ισχνό προβάδισμα των Σλοβάκων. Έχει δείξει ότι μπορεί και θα το παλέψει ως τέλους. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο εδώ. Έχουμε να κάνουμε με δύο καλές επιθέσεις, που έχουν επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Αμυντικά και οι δύο ομάδες έχουν τα θέματά τους, οπότε δεν μπορεί να μου περάσει απαρατήρητο το over 2,5 σε απόδοση 1.98 στην Novibet.

Για το κάτι παραπάνω στην ΛεμεσόΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Για το κάτι παραπάνω στην Λεμεσό

Μονό
20:00
Άρης Λεμεσού - Σλόβαν Μπρατισλάβας
Over 2,5
1.98
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις