Έδρα και Αλμέιδα την οδηγούν

Έδρα και Αλμέιδα την οδηγούν

Στοίχημα Τετάρτης: Με την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Άντβερπ ασχολείται σήμερα ο #Blackbird ποντάροντας στο 2.25

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Καιρό έχουμε να τα πούμε, έχουμε μπει όμως  για τα καλά στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Άντβερπ στο Στοίχημα Τετάρτης.

Στοίχημα Τετάρτης: Ένα βήμα πριν τους ομίλους

Στην μάχη ρίχνεται σήμερα η «Ένωση»,  για μια θέση στους ομίλους του Champions League, στον επαναληπτικό με την Άντβερπ. Σε εκτεταμένο rotation προχώρησε ο Αλμέιδα στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό και εκ του αποτελέσματος το πλήρωσε, αφού έχασε δύο βαθμούς, φέρνοντας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ωστόσο κανέναν δεν απασχολεί αυτό το αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα μπορεί για την ώρα να περιμένει.  Η πρόκληση που έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ, με φόντο τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι προτεραιότητα. Η ομάδα του Αλμέιδα, δημιουργεί ευκαιρίες, πάσχει όμως από εκτέλεση και με την απουσία του Λιβάι Γκαρσία, αυτό ενισχύει το πρόβλημα.  Σήμερα καλείται να ανατρέψει το 1-0 της Αμβέρσας με όπλο την έδρα της.

Έδρα και Αλμέιδα την οδηγούνΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Έδρα και Αλμέιδα την οδηγούν

Η Άντβερπ με το τέρμα του Γιάνσεν στο πρώτο παιχνίδι πήρε ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης.  Παρά το γεγονός πως από τις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου έπαιζε με παίχτη λιγότερο, κατάφερε να κρατήσει το σκορ ως έχει, αντιστεκόμενη στην πίεση της ΑΕΚ.  Σήμερα θα πρέπει να δείξει την ίδια σοβαρότητα αλλά και συγκέντρωση, καθώς η πίεση των γηπεδούχων θα είναι δεδομένη και δυνατή.

Ένα βήμα πριν τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν για την ομάδα του Αλμέιδα. Σαφώς περιμένει και την υποστήριξη της έδρας, με τον κόσμο να καλείται να δώσει τον δικό του αγώνα στην εξέδρα. Ωστόσο ο Αλμέιδα, είναι έμπειρος, ξέρει πως αν παρασυρθεί μπορεί να βρεθεί σε μπελάδες και η πίεση που θα ασκήσει θα είναι σταδιακή. Άλλωστε το σκορ, δεν υποχρεώνει την ΑΕΚ να βιαστεί απαραίτητα. Όταν όμως θα φτάσει πολύ ψηλά η πίεση των γηπεδούχων, εκεί οι Βέλγοι επιβάλλεται να είναι συγκεντρωμένοι. Ωστόσο πιστεύω πως στο τέλος της βραδιάς, η ΑΕΚ θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους ομίλους. Πρόκριση ΑΕΚ θα πάρουμε στο 2.25 της Novibet.

 

Μονό
22:00
ΑΕΚ - Αντβέρπ
Πρόκριση: ΑΕΚ
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις