Επιλογές πρώτου γύρου στο US OPEN!

Προγνωστικά τένις

Δύο μελετημένες επιλογές έχει ο #bilias1974 από τον 1ο γύρο του US OPEN στα προγνωστικά τένις

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Ξεκίνησε αισίως το US OPEN, το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς και το δεύτερο μετά το Αυστραλιανό OPEN που διεξάγεται σε ανοιχτά γήπεδα σκληρής επιφάνειας. Μας περιμένουν 15 μέρες σημαντικών αγώνων τένις σε ένα τουρνουά που έχει διαφορετικούς νικητές τα τελευταία 15 χρόνια καθώς ο τελευταίος που κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του ήταν ο μεγάλος Ρότζερ Φέντερερ το μακρινό 2008.

Προγνωστικά τένις US Open

Ο πρώτος αγώνας από τον οποίο θα αντλήσουμε σημείο είναι αυτός του Ρώσου Ντανίιλ Μεντβέντεφ εναντίον του Ούγγρου Αττίλα Μπαλάζ. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι το λιγότερο αμφίρροπο ζευγάρι όλου του πρώτου γύρου καθώς αναμετράται ένας από τους τρεις καλύτερους τενίστες στον κόσμο με έναν παίκτη που είναι εκτός παγκόσμιας κατάταξης! Ο 34χρονος Μπαλάζ έχει αγωνιστεί μόλις σε έντεκα αγώνες τα τελευταία τρία χρόνια (τρεις νίκες όλες στο χώμα & οκτώ ήττες) ενώ η τελευταία του νίκη σε σκληρή επιφάνεια ήταν το φθινόπωρο του 2020! Ειδικά το 2023 έχει φυσικά τρεις ήττες, όλες χωρίς να πάρει σετ ενώ έχει κερδίσει συνολικά οκτώ games σε αυτούς τους τρείς αγώνες!

Η λογική επιτάσσει ότι ο Μεντβέντεφ θα κερδίσει γρήγορα και πειστικά κάτι το οποίο θα θέλει και ο ίδιος για να φυλάξει τις δυνάμεις για τους δυσκολότερους αγώνες που τον περιμένουν στους επόμενους γύρους. Θα επιλέξουμε το under 112,5 λεπτά στον αγώνα στην τιμή του 1.85 όπως το βρίσκουμε στην Stoiximan.

O δεύτερος αγώνας με τον οποίο θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά τένις είναι αυτό του Κινέζου Γίμπινγκ Γου εναντίον του Σέρβου Ντούσαν Λάγιοβιτς. Ο Γου μπαίνει στην διοργάνωση με κακή προετοιμασία στα τουρνουά σκληρής επιφάνειας που προηγήθηκαν καθώς αποκλείστηκε στον 2ο γύρο στην Ατλάντα από τον Φριτζ ενώ στο επόμενο τουρνουά στην Γουάσινγκτον αντιμετώπισε λιποθυμικό επεισόδιο και αποσύρθηκε στον 1ο γύρο. Συμπεριλαμβανομένης της περιόδου του χόρτου έχει μόλις δύο νίκες σε εννιά αγώνες και δείχνει σίγουρα όχι έτοιμος ειδικά για best of 5 αγώνες. Από την άλλη ο Λάγιοβιτς έχει σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία από Grand Slam επιπέδου αγώνες ενώ έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση στο τουρνουά στο Σινσινάτι όπου κέρδισε μεταξύ άλλων και τον Γιανίκ Σίνερ φτάνοντας έως τον 3ο γύρο.

Την νίκη του Λάγιοβιτς την βρίσκουμε στο 2,08 στην Winmasters και θα αποτελέσει την δεύτερη μας επιλογή στα προγνωστικά τένις για σήμερα.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Επιλογές πρώτου γύρου στο US OPEN!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Επιλογές πρώτου γύρου στο US OPEN!

Μονό
19:00
Nτανίλ Μεντβέντεφ - Ατίλα Μπάλαζ
Διάρκεια under 112,5 λεπτά
1.85
BET: 40 units
Μονό
22:30
Γίμπινγκ Γου - Ντούσαν Λάγιοβιτς
2
2.08
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις