Γυρίσαμε και ξεκινάμε

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Πρεμιέρα στήλης από την Ιβηρική Χερσόνησο και την Ισπανία με επιλογές που διπλασιάζουν έχει ο #ElToro.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Έπειτα από το καλοκαιρινό μπρέικ έχουμε την, καθυστερημένη ομολογουμένως, επιστροφή. Από αυτή εδώ την γωνιά θα προτείνουμε αγώνες και σημεία από την λατρεμένη Ισπανία και ότι άλλο προκύψει. Ας αφήσουμε όμως την εισαγωγή, καιρό έχουμε να τα λέμε, ξεκινάει άλλωστε μια μεγάλη και ελπίζω παραγωγική και κερδοφόρα σεζόν. Ας πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Όπως πέρσι

Ο αγώνας με το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι το Σεβίλλη – Χιρόνα. Οι Σεβιγιάνοι ξεκίνησαν όπως και πέρσι… δηλαδή χάλια! Με δύο ήττες, 1-2 εντός από Βαλένθια και το εντυπωσιακό 4-3 από την Αλαβές. δείχνουν ότι ακόμα ψάχνουν τα πατήματα τους. Παράδοξο καθώς ο κορμός της ομάδας που κατέκτησε το Europa πριν λίγους μήνες ίδιος είναι… Ο Μεντιλίμπαρ, η τρίτη και τυχερή αλλαγή πέρσι στον πάγκο της, πιστώνεται την καλή πορεία στο δεύτερο μισό και την κατάκτηση του Europa, αλλά φέτος δείχνει ότι έχει  περισσότερη δουλεία να κάνει, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι που φαίνεται η μεγάλη της αδυναμία. Στα αρνητικά ο αγώνας και η ήττα από την Σίτι για το UEFA Super Cup, 1-1 διάρκεια, 5-4 ήττα στα πέναλτι. Οι μικροί Καταλανοί από την άλλη ξεκίνησαν δυναμικά με μια νίκη και ισοπαλία, 1-1 Σοσιεδάδ και εμφατική νίκη με 3-0 την Χετάφε. Δεν ξέρω αν μπορούν να στοχεύουν ψηλά, σαν στόχος έχει τεθεί η παραμονή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντα σκληρή ομάδα και φαρμάκι στις αντεπιθέσεις. Σε σημείο δεν μπορώ να πάω, η Σεβίλλη δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, η Χιρόνα πάντα επικίνδυνη. Σαν λογική επιλογή βλέπω το goal/goal, οριακά αποδεκτό σε αποδόσεις 1.70+ που το βρίσκω. Ωστόσο θα ρισκάρω σε δύο ειδικά. Περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να μπει γκολ μετά το 72ο λεπτό. Με ρίσκο αλλά λογική.

Αυτά για αρχή λοιπόν, με προσοχή και σύνεση. Νωρίς είναι ακόμα, μαραθώνιος είναι. Καλή συνέχεια σε όλους.

Μονό
22:30
Σεβίλλη - Χιρόνα
Γκολ μετά το 72'
1.90
BET: 10 units
Μονό
22:30
Σεβίλλη - Χιρόνα
Περισσότερα γκολ στο 2o ημίχρονο
1.99
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις