Για τον διπλασιασμό στην πρεμιέρα

προγνωστικά

Με φουλ Ελλάδα τα σημερινά προγνωστικά από τον #Makrakis με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να έχουν την τιμητική τους.

Καλημέρα σε όλους. Έχουμε καιρό να τα πούμε και ποια καλύτερη αφορμή υπάρχει από την πρεμιέρα της Super League. Σήμερα ρίχνονται στην μάχη οι “μεγάλοι” του πρωταθλήματος. Εμείς θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Προγνωστικά Super League

Θα ξεκινήσουμε με το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο σερί προκρίσεις στην Ευρώπη και του απομένει να αποκλείσει την “στα μέτρα του” Χαρτς για να βρεθεί στους ομίλους του Conference. Θεωρώ πως ο Λουτσέσκου έχει τον νου του περισσότερο στο παιχνίδι της Πέμπτης. Περιμένω να σημειωθούν λίγα γκολ με την παράδοση αλλά και το στυλ ποδοσφαίρου του Αστέρα να μας ευνοεί. Στις τρεις πιο πρόσφατες πρεμιέρες του δικέφαλος μετράει δύο νίκες και μία ήττα, όλες με το σκορ 1-0. Το under 2,5 στο 1,95 το θεωρώ συμφέρουσα επιλογή και θα το προσθέσω στα προγνωστικά μου.

Στον Πειραιά θα συνεχίσουμε τα προγνωστικά μας. Ο Ολυμπιακός πέρασε με δυσκολία την Γκενκ και συνεχίζει στην Ευρώπη. Έχει και αυτός παιχνίδι μεσοβδόμαδα αλλά δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα νίκης απέναντι στον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό. Υπολογίζω σε μια “σβηστή” επικράτηση των ερυθρόλευκων από ημίχρονο. Αυτό θα το συνδυάσω με το over 1,5 και θα το προσθέσω στα προγνωστικά.

Για τον διπλασιασμό στην πρεμιέραΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Για τον διπλασιασμό στην πρεμιέρα

Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
Under 2,5
1.95
BET: 10 units
Combo
22:00
Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός
1 ημ. /1 τελ. & over 1,5
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις