Στήριγμα οι έδρες και τα πολλά γκολ

προγνωστικά

Ευρωπαϊκές δυάδες στα προγνωστικά Κυριακής από τον #TheMagician με αποδόσεις που φθάνουν το 5.70!

Καλημέρα σας. Αρχίζουν οι ομάδες από το σύνολο σχεδόν των πρωταθλητών να μας παρουσιάζουν το πρώτο τους πρόσωπο, μετά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους. Είναι βέβαια νωρίς ακόμα και περιμένουμε βελτιώσεις στις περισσότερες, μιας και γίνονται ακόμα προσφαθαιρεσεις στα ρόστερ. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας, αλιεύοντας σημεία από την Ευρώπη.

Προγνωστικά: Θα μπει με άγριες διαθέσεις

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ολλανδία. Η Σπάρτα Ρότερνταμ την προηγούμενη, πρώτη αγωνιστική έφυγε με το διπλό από την έδρα της Τσβόλε. Δέχτηκε μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους, αλλά ήταν τυχερή και ταυτόχρονα αποτελεσματική στην ολοκλήρωση των φάσεων φεύγοντας εν τέλει με το τρίποντο. Να τρέξει τουλάχιστον μία πορεία παρόμοια με την περσινή έχει ως πρώτο στόχο, όπου είχε ολοκληρώσει την σεζόν στην έκτη θέση, χάνοντας την έξοδο στην Ευρώπη στον τελικό των play off από την Τβέντε. Με τους μικρομεσαίους παραδοσιακά τα πήγαινε καλά, αλλά με τους μεγάλους της χώρας σταθερά τα βρίσκει σκούρα.

Βέβαια τώρα ανεβαίνει κατακόρυφα ο πήχης δυσκολίας καθώς αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές της Φέγενορντ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν στραβά το πρωτάθλημα, με λευκή ισοπαλία εντός έδρας απέναντι στην Φορτούνα Σιτάρντ. Μπορεί από το 25′ να έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω της απευθείας αποβολής του δεξιού μπακ Νιούκοπ, παρόλα αυτά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ποσοστό κατοχής μπάλας στο 62% και πραγματοποιώντας πάνω από 20 σουτ. Είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα για να ξέρουμε αν οι δύο βαθμοί της στοιχίσουν στο τέλος, αλλά τέτοιου είδους ματς είναι αναγκασμένη (εάν θέλει να επιτευχθούν οι στόχοι της) να τα κερδίζει. Δεύτερο επίσημο παιχνίδι που μένει μακριά από την νίκη μετά το χαμένο τελικό από την Αϊντχόφεν στις αρχές Αυγούστου με την σημερινή νίκη ν’ αποτελεί μονόδρομο.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες έχει η Φέγενορντ στα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια.

Σημείο: Ταξιδεύει σε φιλόξενη έδρα η Φέγενορντ και σε περίπτωση μη νίκης, ίσως αρχίσει η γκρίνια από νωρίς. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι. Κρατάμε το διπλό και over 1,5 με απόδοση 1.83 στην Novibet.

Μια καινούργια αρχή

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία. Να σβήσει γρήγορα από το μυαλό της θέλει η Άστον Βίλα την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Νιούκαστλ με 5-1 εκτός έδρας. Μπορεί να ισοφάρισε προσωρινά το νέο της απόκτημα, ο Ντιαμπί στο 11′, αλλά οι παίχτες της γηπεδούχου ομάδας ήταν πολύ αποτελεσματικοί, παίρνοντας ξανά το προβάδισμα πέντε λεπτά αργότερα. Δεν στέρησε σε κάποιον τομέα η ομάδα του Έμερι, η οποία η αλήθεια όμως είναι ότι δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιας έκτασης ήττες. Πολύ καλύτερη την περιμένουμε στον σημερινό αγώνα, σαφώς υποψιασμένη, αναμένοντας να πάρει από νωρίς τα ηνία του αγώνα. Άλλωστε με την άφιξη του Ισπανού τεχνικού πέρυσι, η ομάδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, κατακτώντας ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ακολουθούν οι διπλοί αγώνες με την Χιμπέρνιαν για το Conference League.

Μιά από τα ίδια για την Έβερτον. Δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, χάνοντας με 1-0 εντός έδρας από την Φούλαμ. Πέρυσι έσωσε την κατηγορία με δύο βαθμούς διαφορά στο τέλος, αλλά φέτος δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό καθώς δεν ενισχύθηκε σημαντικά στα σημεία του γηπέδου όπου πονούσε περισσότερο. Αναμένεται να στηριχτεί ακόμα μια χρονιά περισσότερο στην έδρα της για να συγκεντρώσει τους απαιτούμενους βαθμούς. Ίσως κλειστεί και ζορίσει τους γηπεδούχους η Έβερτον αλλά η γηπεδούχοι είναι πιο ποιοτική ομάδα.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Τέσσερις σερί νίκες και μία ισοπαλία μετράει η Άστον Βίλα απέναντι στην Έβερτον, στα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια έχοντας σκοράρει οχτώ τέρματα, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα.

Σημείο: Επιλογή μας ο άσος με απόδοση 1.74 στην Novibet.

Προγνωστικά: Με οδηγό την φόρμα

Πάμε Νορβηγία. Η Βίκινγκ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Μετράει εννέα σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχει πιάσει κορυφή με 41 βαθμούς. Έχει βρει ρυθμό επιθετικά, ενώ αμυντικά έχει σφίξει πολύ, δεχόμενη δύσκολα γκολ. Μάλιστα τις τελευταίες δυο αγωνιστικές κέρδισε αρχικά εντός έδρας την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ και ακολούθως πέρασε από την δύσκολη έδρα της Λίλεστρομ με 3-1. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα σήμερα με αντίπαλο την Σταμπάεκ. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και επτά συνολικά τις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (0-2-7). Εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αδύναμοι με μια νίκη και μια ισοπαλία σε οχτώ αγώνες, γεγονός που τους κρατάει χαμηλά στην βαθμολογία και πιο συγκεκριμένα στην 14η θέση (σε σύνολο 16) έχοντας 16 βαθμούς. Πιο δύσκολο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να βρει την δεδομένη στιγμή η Σταμπάεκ για να συγκεντρώσει πόντους, μιας και μοιάζει αδύνατον να σταματήσει την γηπεδούχο, με φορά που έχει πάρει.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Αήττητη στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις οι γηπεδούχοι απέναντι στην Σταμπάεκ έχοντας πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Σημείο: Τρένο χωρίς φρένα οι γηπεδούχοι. Κρατάμε τον άσο και over 1,5 με απόδοση 1.62 ενώ και σαν δεύτερη επιλογή για μεγαλύτερη απόδοση, θα πάρουμε τον άσο και over 2,5 με απόδοση 2.00 στην Novibet.

Προγνωστικά: Με έφεση στα γκολ

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με αγώνα από την Γαλλία. Η Μονακό σ’ ένα ματς ροντέο επικράτησε την προηγούμενη – πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας της Κλερμόν με 4-2. Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο έβδομο λεπτό, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι στο 53′ αλλά στο 70′ και στις καθυστερήσεις σκόραρε για να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Όπως και στα φιλικά παρουσιάστηκε πολύ καλή επιθετικά αλλά τα προβλήματα στην άμυνα δείχνουν άλυτα. Αυτά είναι που πλήρωσε και την προηγούμενη χρονιά, που την κράτησαν στην έκτη θέση. Στόχος η τετράδα φέτος με νέο προπονητή τον Αυστριακό Χάτερ, ο οποίος κουβαλάει εμπειρία τα τελευταία χρόνια από την Bundesliga.

Το Στρασβούργο, με τον Πατρίκ Βιειρά πλέον στο πάγκο, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στην Λυών. Δέχτηκε αφόρητη πίεση από τους φιλοξενούμενους, αλλά κόντρα στην ροή προηγήθηκε με 2-0 στο 75′, για να δεχτεί απλά την μείωση στο 88′. Χρειάστηκε την συνδρομή της τύχης για την πρώτη νίκη της χρονιάς, καθώς αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί οι αντίπαλοι παίχτες, θα μπορούσε ακόμα και να ηττηθεί. Πέρυσι έκανε ένα άσχημο πρώτο γύρο, αλλά με έναν καλύτερο δεύτερο τερμάτισε μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Με την ίδια επιθετική φιλοσοφία παρουσιάζεται τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Το Στρασβούργο βρήκε δίχτυα στα τελευταία έντεκα σερί μεταξύ τους παιχνίδια απέναντι στην Μονακό, έχοντας 9/11 goal/goal και 8/11 goal/goal και over 2,5.

Σημείο: Πρώτη μας επιλογή το over 2,5 με απόδοση 1.70 και αν θέλουμε να το τραβήξουμε περισσότερο με μεγαλύτερο ρίσκο κρατάμε το goal/goal και over 3,5 με απόδοση 2.85 στην Novibet.

Καλή επιτυχία.

Στήριγμα οι έδρες και τα πολλά γκολΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στήριγμα οι έδρες και τα πολλά γκολ

Δυάδα απόδοσης 3.11
15:30
Σπάρτα Ρότερνταμ - Φέγενορντ
2 & over 1,5
1.83
20:00
Μονακό - Στρασβούργο
Over 2,5
1.70
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.82
16:00
Άστον Βίλα - Έβερτον
1
1.74
18:00
Βίκινγκ - Σταμπάεκ
1 & over 1,5
1.62
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 5.70
18:00
Βίκινγκ - Σταμπάεκ
1 & over 2,5
2.00
20:00
Μονακό - Στρασβούργο
Goal/goal & over 3,5
2.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις