Επιλογές με βάση το over στο Τορόντο!

προγνωστικά τένις

Δύο επιλογές από το Masters 1000 του Τορόντο για το hardcourt swing πριν απο το US OPEN έχει ο #Bilias1974 στα προγνωστικά τένις

Καλημέρα σε όλους και όλες. Μετά από ένα απαραίτητο break η στήλη επανέρχεται με προγνωστικά τένις από το Masters 1000 στο Τορόντο. Το σημαντικό αυτό τουρνουά είναι το πρώτο από δύο συνεχόμενα Masters, αφού ακολουθεί αυτό του Σινσινάτι και τα δύο αυτά τουρνουά αποτελούν τα μεγαλύτερα τεστ για τους τενίστες πριν από το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, το US OPEN.

Προγνωστικά τένις ATP 1000 Τορόντο

Είμαστε λοιπόν στον 2ο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται σε ανοιχτά γήπεδα σκληρής επιφάνειας και ο αγώνας που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι αυτός μεταξύ του Αμερικανού Τόμι Πολ και του Αργεντίνου Φρανσίσκο Τσερούντολο. Αμφότεροι βρίσκονται σταθερά στο τοπ30 τους τελευταίους μήνες με γενικότερα καλές παρουσίες σε αρκετά από τα τουρνουά που έχουν συμμετάσχει. Highlight της σεζόν του Τόμι Πολ είναι η παρουσία του στα ημιτελικά του Australian Open αλλά και στον τελικό του Ακαπούλκο, ενώ ο Τσερούντολο αντίστοιχα έχει να επιδείξει το τρόπαιο στο Ίστμπουρν (χόρτο) απέναντι μάλιστα στον Πολ στον τελικό.

Και οι τρείς προηγούμενοι αγώνες τους κρίθηκαν στα τρία σετ (2-1 στις νίκες ο Τσερούντολο) κάτι που αναμένουμε να συμβεί και τώρα και στην λογική αυτή θα προτείνουμε επιλογές στα σημερινά προγνωστικά τένις. Η πρώτη μας επιλογή θα είναι λοιπόν το over 22,5 games σε απόδοση 1.98 όπως την βρίσκουμε στην Fonbet.

Η δεύτερη επιλογή θα είναι δομημένη πάλι στην λογική ότι θα έχουμε over σε σετ/games και θα βασιστεί στην καλή δυνατότητα στον τομέα της υποδοχής που έχει να επιδείξει ο Τσερούντολο στους μεταξύ τους αγώνες με τον Πολ. Ο Αργεντίνος έχει «σπάσει» το σερβις του Πολ 15 φορές στους τρείς μεταξύ τους αγώνες ενώ ο Αμερικανός έδειξε να είναι εύθραυστός σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού και στον 1ο γύρο του τουρνουά. Εκεί όπου απέναντι στον Σβάρτσμαν σέρβιρε με το μετριότατο 48% σε περασμένα πρώτα σερβις και αντιμετώπισε περισσότερα break points παρότι κατάφερε τελικά να επικρατήσει σε τρία σετ. Η επιλογή του να κάνει πάνω από 2,5 breaks ο Τσερούντολο αξιολογείται στο 2.09 στην Winmasters και θα αποτελέσει την δεύτερη μας επιλογή για σήμερα.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Επιλογές με βάση το over στο Τορόντο!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Επιλογές με βάση το over στο Τορόντο!

Μονό
18:00
Τόμι Πολ – Φρανσίσκο Τσερούντολο
Over 22,5 games
1.98
BET: 20 units
Μονό
18:00
Τόμι Πολ – Φρανσίσκο Τσερούντολο
Φ. Σερούντολο over 2,5 breaks
2.09
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις