Πρώτοι διπλασιασμοί της χρονιάς

Προγνωστικά Champions League

Προγνωστικά Champions League: Πρώτη στήλη της χρονιάς και #Blackbird ψάχνεται στις αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του Άρη Λεμεσού

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πρώτη στήλη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς με προγνωστικά Champions League. Ας δούμε λοιπόν τι έχει σήμερα το μενού.

Ξεκινάμε από την Πολωνία και την αναμέτρηση της Ρακόφ Τσεστοχόβα απέναντι στον Άρη Λεμεσού.  Οι Πολωνοί στο προηγούμενο γύρο ξεπέρασαν  εμπόδιο της Καραμπαχ, πιο έμπειρης ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με συνολικό σκορ 4-3. Πρωτάρα σε τέτοιες καταστάσεις η πρωταθλήτρια Πολωνίας, όπως φανερώνει και το 2-2 κόντρα στην Βάρτα Πόζναν. Δύσκολο το κομμάτι της διαχείρισης  των αγώνων εντός και εκτός συνόρων.

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του Άρη δεν περίμενε αυτό που έγινε στην δυάδα των αγώνων με την Μπάτε Μπορίσοφ. Στο πρώτο  παιχνίδι στην ιστορία του Άρη στην διοργάνωση κέρδισε με 3-5, ενώ στο επαναληπτικό της Κύπρου επανέλαβε τον θρίαμβο, νικώντας με 6-2 αυτή την φορά. Άκρατος ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας του Άρη, που έχει ένα πολύ καλό σύνολο και είναι μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί.

Διαβάζουμε και επιλέγουμε. Θα κινηθούμε με τα δεδομένα που μας έχουν δώσει και οι δύο ομάδες. Επιθετικά είναι καλές και έχουν το γκολ, ενώ ανασταλτικά αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δεν μπορώ να αγνοήσω το over σε τιμές διπλασιασμού στην Betshop. Αν κολλήσουμε και το goal/goal παίρνουμε μια απόδοση στο 2.55.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Μετά από μια ονειρεμένη χρονιά, με είσοδο στο νέο γήπεδο και νταμπλ, η «Ένωση» επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  Κατάφερε να κρατήσει την περσινή ομάδα και να πλαισιώσει σε αυτή παίχτες όπως οι Πισάρο και Πόνσε, ενώ τα σενάρια πώλησης του Γκαρσία έλαβαν τέλος με την ανανέωση του. Μεγάλη πρόκληση και η επιστροφή της ΑΕΚ σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης   και κατ επέκταση στo Champions League.

Οι Κροάτες είναι σε ρυθμό πρωταθλήματος, έχουν τέσσερα επίσημα ματς μαζί με τον τελικό του Super Cup.  Δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, ωστόσο δεν μπορεί να υποτιμηθεί για κανέναν λόγο. Στο Champions League δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Αστάνα, με συνολικό σκορ 6-0.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες. Ειδικά η ΑΕΚ για την οποία έχουμε εικόνα μόνο από φιλικά. Ωστόσο περιμένω πως ο ενθουσιασμός και η ορμή της έδρας, μαζί με το ποιοτικό σύνολο που διαθέτει θα της δώσεις την νίκη στο αποψινό ματς. Στο 2.15 βρίσκουμε τον άσσο στην Novibet.

Πρώτοι διπλασιασμοί της χρονιάςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πρώτοι διπλασιασμοί της χρονιάς

Μονό
21:00
Ρακόβ Τσεστόχοβα - Άρης Λεμεσού
Over 2,5
1.99
BET: 20 units
Μονό
21:00
Ρακόβ Τσεστόχοβα - Άρης Λεμεσού
Goal/goal & over 2,5
2.55
BET: 10 units
Μονό
21:45
ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ
1
2.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις