Σαββατιάτικη δυάδα στο 2.52

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel αναλύει τις αναμετρήσεις Σεϊναγιόεν - Ελσίνκι και Σταμπάεκ - Μόλντε καταλήγοντας σε δυάδα του 2.52.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεν πέρασε το combo του 2.30 στα ψαγμένα προγνωστικά της Τρίτης. Τις επόμενες ημέρες πήρα τα ρεπό μου, καθάρισα το μυαλό μου, για να είμαι γεμάτος ενέργεια στο υπόλοιπο του καλοκαιριού. Βέβαια, στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram έστησα πραγματικό πάρτι, με πολλά, πολλά ταμεία.

Πάμε όμως στα σημερινά. Εκκίνηση από τη Φινλανδία, πρώτο ματς το Σεϊναγιόεν – Ελσίνκι. Αναμένεται… ματσάρα. Πιθανώς να κρίνει και την κούπα. Με νίκη η γηπεδούχος μπορεί να αφήσει εκτός διεκδίκησης την Ελσίνκι. Οι φιλοξενούμενοι, εκτός του τίτλου, σκέφτονται και τα προκριματικά του Champions League, εκεί όπου φιλοδοξούν να προκριθούν επί της Μόλντε. Υπάρχει ποιότητα στο ζευγάρι, θα στηριχθώ στο over 1,5.

Συνεχίζω με τη Νορβηγία. Σταμπάεκ – Μόλντε στο προσκήνιο. Η Μόλντε μοιραία σκέφτεται τον επαναληπτικό απέναντι στην Ελσίνκι, εκεί όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Εξάλλου, στη Νορβηγία δεν μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο, η διαφορά είναι μεγάλη. Η Σταμπάεκ τρέχει αρνητικό σερί και μπορεί να «χτυπήσει» την πιθανή αδιαφορία, αλλά και τις αλλαγές της Μόλντε. Κρατάω τον άσο με +1 ασιατικό χάντικαπ.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.52
17:00
Σεϊναγιόεν - Ελσίνκι
Over 1,5
1.47
19:00
Σταμπάεκ - Μόλντε
1 (+1 ΑΗ)
1.72
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις