Τρία γκολ και… 2.30

ψαγμένα προγνωστικά

Με την αναμέτρηση Μπρέινταμπλικ - Κοπεγχάγη ασχολείται ο #Fidel και καταλήγει σε πρόταση του 2.30.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Που είστε αλάνια; Τι μου κάνετε; Καλά μας πάει ο Ιούλιος στα ψαγμένα προγνωστικά; Πιάσαμε ήδη τριψήφιο κέρδος μόνο από τις στήλες; Μπορείτε και παραπάνω, το ξέρετε, εάν έρθετε για live bet στο κανάλι μου. Σας περιμένω και εκεί. Προχωρώ όμως, όσο διαβάζετε στήλη, να μην κουράζεστε.

Ψαγμένα προγνωστικά λοιπόν στην Ισλανδία γι’ απόψε. Όχι για το τοπικό πρωτάθλημα, αλλά για τα προκριματικά του Champions League. Πιο συγκεκριμένα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο, Μπρέινταμπλικ και Κοπεγχάγη θα μονομαχήσουν εις διπλούν.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να έκαναν μία μίνι κοιλιά στο πρωτάθλημά τους, όμως σιγά – σιγά συνέρχονται. Πέρασαν και το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Σάμροκ Ρόβερς στον προηγούμενο γύρο και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Θετικό το ξεκίνημα της Κοπεγχάγης στο πρωτάθλημά της, έδειξε καλή επιθετική λειτουργία, όρεξη και απέδειξε πως διαθέτει τόσο την εμπειρία, όσο και την απαιτούμενη ποιότητα για να πραγματοποιήσει μία θετική σεζόν.

Όμως, η άμυνά της μέχρι στιγμής δεν έχει δέσει. Τέλη Ιουλίου είναι, χρειάζεται δουλειά. Τώρα άλλωστε εκκίνησε η σεζόν. Η Μπρέινταμπλικ με τη σειρά της είναι ομάδα που της αρέσει να επιτίθεται. Άρα, που καταλήγουμε; Στο goal/goal με over 2,5.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:15
Μπρέινταμπλικ - Κοπεγχάγη
Goal/goal & over 2,5
2.30
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις