Στα προκριματικά μέχρι 2.30

Μπράγκα - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Προγνωστικά Champions League από τον #Makrakis σε Βοσνία, Ισλανδία και φυσικά από την επιστροφή του Παναθηναϊκού στα «αστέρια».

Χαιρετώ την παρέα. Στην καρδιά του καλοκαιριού βρισκόμαστε πλέον και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει αρχίσει να «παίρνει μπρος» για τα καλά. Οι ελληνικές ομάδες ξεκινάνε σήμερα της υποχρεώσεις τους με τον Παναθηναϊκό και πάμε να δούμε προγνωστικά.

Προγνωστικά Ντνίπρο – Παναθηναϊκός

Με τον εν λόγω παιχνίδι θα ξεκινήσουμε. Σε ουδέτερο γήπεδο, αφού… πόλεμος στην Ουκρανία. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο Champions League μετά από πολύ καιρό και η κλήρωση μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανική. Μία ομάδα πιο αδύναμη σαν σύνολο που δεν θα αγωνιστεί και στην φυσική της έδρα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν θεωρώ πως θα βιαστεί να ψάξει το γκολ και θα πάει σε σετ παιχνίδι. Θεωρώ πως μπορούμε να δούμε το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο στο 2.00.

Ζρίνσκι Μόσταρ – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στην Βοσνία. Η Ζρίνσκι αυτοκτόνησε δύο φορές στις καθυστερήσεις αλλά πήρε την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στην Ουραρτού. Η απογοήτευση του προηγούμενου γύρου παρά την πρόκρισή της όμως ήταν η Σλόβαν. Με δύο μόλις τελικές στο δεύτερο ημίχρονο (και οι δυο από πέναλτι) επιβλήθηκε της Εσπεράνζ από το Λουξεμβούργο. Θεωρώ πως οι Βόσνιοι έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους στην έδρα τους, τουλάχιστον για να μην ηττηθούν.

Στα προκριματικά μέχρι 2.30ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στα προκριματικά μέχρι 2.30

Μπρέινταμπλικ – Κοπεγχάγη

Θα κλείσουμε τα προγνωστικά μας στη μακρινή Ισλανδία. Η Μπρέινταμπλικ διανύει την καλύτερη περίοδο της σεζόν της έχοντας πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και προφανώς περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό από την αντίπαλο της. Η Κοπεγχάγη έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα το Σάββατο, με μία αγχωτική νίκη εκτός έδρας επί της Λίνγκμπι σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της. Το 1.70 του διπλού δεν μου κάνει και θα πάω κόντρα βαζιζόμενος στην φόρμα, στον αγωνιστικό ρυθμό αλλά και το ότι το γήπεδο τον Ισλανδών έχει τεχνητό χλοοτάπητα.

Μονό
21:00
Ντνίπρο - Παναθηναϊκός
Χ ημίχρονο
2.00
BET: 15 units
Combo
22:00
Ζρίνσκι Μόσταρ - Σλόβαν Μπρατισλάβας
1Χ & under 2,5
2.30
BET: 15 units
Μονό
22:15
Μπρέινταμπλικ - Κοπεγχάγη
2.18
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις