Φινλανδία στο 3.25

ψαγμένα προγνωστικά

Στήλη Σαββάτου για τον #Fidel, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με την Φινλανδία και φτάνει σε απόδοση 3.25.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεν πήγε όπως θα ήθελε η Πέμπτη και τα ψαγμένα προγνωστικά εκείνης της στήλης. Χθες πήρα το ρεπό μου, έκανα το μπανάκι μου και ετοιμάστηκα για το Σαββατοκύριακο. Σήμερα, στην στήλη, θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τη Φινλανδία και τους τρεις αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Ούλου – Κότκα: Η γηπεδούχος μπορεί να ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική με το βαρύ 3-0 από τη Βάασα, όμως η μέχρι τώρα πορεία της είναι αρκετά καλή. Σαφώς αποτελεί ανώτερη σύνολο από την φιλοξενούμενη Κότκα, η οποία μάλιστα προέρχεται από αποχή 15 ημερών. Θα πάρω τον άσο εδώ, αλλά με την κάλυψη του draw no bet.

Ελσίνκι – Ίλβες: Για την Ελσίνκι, οι τρεις βαθμοί μοιάζουν με μεγάλη ανάγκη. Έχει χάσει αρκετό έδαφος στη μάχη της κορυφής η γηπεδούχος. Μπορεί να προέρχεται από κουραστικό ταξίδι στη Βόρεια Ιρλανδία και να ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Μόλντε, όμως έχει την ικανότητα να πάρει το τρίποντο.

Ίντερ Τούρκου – Σεϊναγιόεν: Δίκαιο το σετ των αποδόσεων. Η μπίλια άλλωστε μπορεί να κάτσει παντού. Πραγματική τριπλή. Το ματς ξεκινάει από το 1-1, αφού πρόκειται για δύο ομάδες που θα επιτεθούν και θα βρουν την άκρη να σκοράρουν. Κρατάω το ασιατικό over 2.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Τριάδα απόδοσης 3.25
17:00
Ούλου - Κότκα
1 DNB
1.40
17:00
Ελσίνκι - Ίλβες
1
1.55
17:00
Ίντερ Τούρκου - Σεϊναγιόεν
Over 2 AH
1.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις