Φινάλε τριημέρου με 2.85

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel ολοκληρώνει το ευρωπαϊκό τριήμερο με δυάδα από το Conference League που φτάνει σε απόδοση 2.85.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Κλείνουμε το ευρωπαϊκό τριήμερο με τα προκριματικά σε Champions και Conference League με ψαγμένα προγνωστικά και δυάδα σε απόδοση που φτάνει το 2.85. Πάμε να δούμε τα δύο σημερινά παιχνίδια που πρόκειται να μας απασχολήσουν και πιθανότατα να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Η σημερινή στήλη ανοίγει με την αναμέτρηση της Μιλσάμι απέναντι στην Πανεβέζις. Οι Λιθουανοί ήταν εξαιρετικοί για πενήντα λεπτά, έφτασαν στο 2-0 εύκολα, ενώ έχασαν και πέναλτι. Από εκεί και πέρα, οι Μολδαβοί ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Έπρεπε να «αυτοκτονήσει» η Πανεβέζις για να ισοφαρίσει η Μίλσαμι. Αυτά τα πράγματα όμως δεν γίνονται δύο φορές. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και πείθουν με την εικόνα τους, κρατάω το διπλό με draw no bet.

Περνάω και στο δεύτερο παιχνίδι της στήλης. Για να συμπληρωθεί η δυάδα ντε. Σαράγεβο – Τορπέντο Κουταΐσι. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς έληξε με 2-2, αρκετά γκολ, πολλές ευκαιρίες και εξαιρετικός ο ρυθμός του αγώνα. Θα μπορούσαν κάλλιστα να επιτευχθούν παραπάνω τέρματα. Περιμένω και ο επαναληπτικός να είναι ανάλογος. Γι’ αυτό θα επιλέξω το over 2,5.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.85
19:00
Μιλσάμι - Πανεβέζις
2 dnb
1.48
22:00
Σαράγεβο - Τορπέντο Κουταΐσι
Over 2,5
1.93
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις