Χθες πλήρωσε το 2.51, σήμερα;

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel πλήρωσε χθες Τρίτη με δυάδα του 2.51 και σήμερα Τετάρτη ασχολείται με μονό αποδεκτό του 1.90.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Άψογη και η χθεσινή ανάλυση. Τόσο η Ζαλγκίρις, όσο και η Ντομζάλε κέρδισαν τις αντιπάλους τους και πλήρωσαν τη δυάδα που έφτασε σε απόδοση 2.51. Επιτυχημένα τα ψαγμένα προγνωστικά της Τρίτης, προχωράμε πλέον με το σημείο της Τετάρτης, που αφορά εκ νέου τα προκριματικά του Champions League.

Σήμερα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση Σουίφτ Εσπεράνζ – Σλόβαν Μπρατισλάβας. Με 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι. Οι Σλοβάκοι μπορεί να έπαιζαν με δέκα παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο, αλλά ακόμη κι έτσι, κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κατάφερε βέβαια να βρει δεύτερο τέρμα και να κερδίσει.

Πιστεύω πως απόψε δεν θα δαγκώσει κάποιος παίκτης της Σλόβαν τον αντίπαλό του. Σε κατάσταση έντεκα εναντίον έντεκα, δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση οι Σλοβάκοι. Η διαφορά ποιότητας, εμπειρίας και παραστάσεων ήταν αισθητή άλλωστε στο πρώτο παιχνίδι. Μοιραία θα κρατήσω το διπλό γι’ απόψε, στον επαναληπτικό ο οποίος θα διεξαχθεί μάλιστα σε ουδέτερο γήπεδο.

Ακόμη ένα μείον για τους γηπεδούχους… Με το διπλό λοιπόν για το τρίτο σερί ταμείο!

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:00
Σουίφτ Εσπεράνζ - Σλόβαν Μπρατισλάβας
2
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις