Champions… δυάδα του 2.51

ψαγμένα προγνωστικά

O #Fidel ασχολείται με δύο προκριματικές αναμετρήσεις και καταλήγει σε δυάδα απόδοσης 2.51.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ανέλυσα άψογα την αναμέτρηση της Γιου Σι Ντι απέναντι στην Ντροχέντα την περασμένη Παρασκευή και τα ψαγμένα προγνωστικά στέφθηκαν με επιτυχία. Μοίρασα κέρδος πριν το… καυτό Σαββατοκύριακο, σας έστειλα παραλία με γεμάτες τσέπες. Βέβαια, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους. Γι’ αυτό ρίξτε μία ματιά στο site που φιλοξενεί όλο το live bet μου. Μια δοκιμή αξίζει. Προχωράμε.

Ξεκινάω από την αναμέτρηση της Στρούγκα απέναντι στη Ζαλγκίρις. Λευκή ισοπαλία στη Λιθουανία, must win για τους φιλοξενούμενους για να μην πέσουν θύμα έκπληξης. Άπειρη η Στρούγκα, ενώ οι Λιθουανοί εμπνέουν γενικώς εμπιστοσύνη. Καταλήγω στο διπλό με draw no bet.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση ΜπάλζανΝτομζάλε. Ψάχνουν αντίδραση οι Σλοβένοι μετά την εντός έδρας ήττα με 4-1 στο πρώτο μέρος. «ΟΚ», δύσκολη αποστολή, όμως δεν θα πέσουν αμαχητί. Καταλήγω και εδώ στο διπλό με draw no bet.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.51
18:00
Στρούγκα - Ζαλγκίρις
2 DNB
1.52
20:30
Μπάλζαν - Ντομζάλε
2 DNB
1.65
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις