Άρης Λεμεσού – Ομόνοια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρης Λεμεσού - Ομόνοια προγνωστικά

Άρης Λεμεσού - Ομόνοια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άρης Λεμεσού – Ομόνοια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άρης Λεμεσού – Ομόνοια προγνωστικά

  • «Γ.Σ.Π.» (22.829), Λευκωσία.
  • Διαιτητής: Μενέλαος Αντωνίου.
  • Ο Άρης Λεμεσού μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Ομόνοια.
  • Σε έξι από τα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν 2-3 γκολ.
  • Ο Άρης συμμετέχει για πρώτη φορά στο Super Cup, την στιγμή που η Ομόνοια είναι πρώτη σε κατακτήσεις με 17.

Ρεπορτάζ Άρη Λεμεσού

Μια ονειρική σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη, καθώς η τρίτη σε μέγεθος ομάδα της Λεμεσού έκανε την έκπληξη και κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Παρότι στην κανονική διάρκεια της σεζόν τερμάτισε στην τρίτη θέση, με διαφορά έξι βαθμών από την κορυφή, με μια εξαιρετική πορεία στη διαδικασία των πλέι-οφ κατάφερε να πάρει τον τίτλο. Στα δέκα αυτά παιχνίδια πήρε έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και έκανε μία αδιάφορη ήττα στην τελευταία αγωνιστική. Στα πέντε φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει αυτό το καλοκαίρι, μετρά δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Την Τετάρτη υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για τα προκριματικά του Champions League.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα πέντε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Χωρίς προβλήματα τραυματισμών η ομάδα του Σπιλέφσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Βάνα – Γιάγκο, Μπρόρσον, Μουκετού-Μουσουντά, Ουρόσεβιτς – Νίκολιτς, Στρούτσκι, Μαγιαμπέλα, Μπένγκτσον – Μπαμπίκα, Γκομίς.

Άρης Λεμεσού - Ομόνοια προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Άρης Λεμεσού - Ομόνοια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ομόνοιας

Μετά από μια σχετικά αποτυχημένη χρονιά, η Ομόνοια κατάφερε να κλείσει με θετικό τρόπο. Η έκτη θέση στο πρωτάθλημα σίγουρα ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα, όμως η κατάκτηση του κυπέλλου άφησε μια καλή επίγευση στους φίλους της ομάδας. Ένα γκολ του Ανσαριφάρντ στο 86’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού, και το 16ο κύπελλο στην ιστορία της. Στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν, έδωσε δύο φιλικά κόντρα σε πολωνικές ομάδες και ένα απέναντι σε σλοβακική. Δύο ισοπαλίες και μία νίκη ο απολογισμός για την ομάδα του Αυγουστή, η οποία έχει ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν για να αντιμετωπίσει την Καμπάλα την ερχόμενη Πέμπτη.

Stat attack: Σε πέντε από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της σε Super Cup επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Απουσίες: Ο Εράκοβιτς υπέστη τραυματισμό που σίγουρα θα τον αφήσει εκτός, ενώ ο Κασάμα φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνο – Μάθιους, Λανγκ, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο – Κουσουλός, Κασάμα – Λοΐζου, Κακουλής, Σεμέδο – Ανσαριφάρντ.

Άρης Λεμεσού - Ομόνοια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Άρης Λεμεσού – Ομόνοια

Ο Άρης έχει δείξει πως δεν… αστειεύεται αυτό το καλοκαίρι, ξοδεύοντας μέχρι στιγμής πάνω από μισό εκατομμύριο για μεταγραφές. Ασφαλώς και θέλει να κατακτήσει το Super Cup, το οποίο μπορεί να γίνει το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας του. Όμως μεγαλύτερη σημασία αποκτούν οι αγώνες με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για τα προκριματικά του Champions League. Η Ομόνοια από την πλευρά της είναι πιο έμπειρη, έκανε στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις και είναι πολυνίκης του θεσμού. Της δίνουμε προβάδισμα και ποντάρουμε στο να κατακτήσει το τρόπαιο, κάτι που προσφέρεται στο 1.99 από τη Novibet.

Μονό
20:30
Άρης Λεμεσού - Ομόνοια
Κατάκτηση Ομόνοια
1.99
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις