Ώρα στέψης και ρίσκων στο 2.08

Ώρα στέψης και ρίσκων στο 2.08

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με τελικό γυναικείου ταμπλό στο Wimbledon αλλά και ποδόσφαιρο.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου και προγνωστικά με μπόλικο υλικό, όπως εξάλλου συνηθίζεται αυτές τις μέρες αφού υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Σήμερα έχουμε τελικό γυναικών στο Wimbledon, καθώς και ταξίδια σε Γιοκοχάμα και Σαντιάγο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις μας.

Προγνωστικά: Στέψη και ανωτερότητα

Ξεκινάμε από τη δυάδα μας, διπλασιασμού. Στην Ιαπωνία συναντάμε την αναμέτρηση της Γιοκοχάμα Μαρίνος με την Καβασάκι. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, τελευταία δυσκολεύεται και παρουσιάζει αμυντικά προβλήματα. Βέβαια έχει ποιότητα και ένα εξαιρετικό ρόστερ, ενώ έχει μία διαφορά τριών πόντων από την δεύτερη Βισέλ Κόμπε. Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σύνολο αλλά εκτός έδρας χάνουν την δυναμική τους, με χαρακτηριστικό στατιστικό τη μία νίκη σε πέντε αγώνες. Πιστεύουμε πως δεν θα χάσει η Γιοκοχάμα, η οποία θα υπερασπιστεί την έδρα της. Κρατάμε το και προχωράμε.

Προγνωστικά Wimbledon

Συνεχίζουμε τη δυάδα μας με τον τελικό του Wimbledon στις γυναίκες ανάμεσα σε Βουντρόσοβα και Τζαμπέρ. Η Ονς πραγματοποιεί μυθικό τουρνουά, έχοντας αποκλείσει τρία φαβορί στη σειρά, παίζοντας μάλιστα ποιοτικό τένις. Έχει εξελιχθεί τόσο η τεχνική της, που της επιτρέπει με άνεση να σπάει αντίπαλα σερβίς και να περνάει τρομερά χτυπήματα. Στον αντίποδα, καλή εικόνα έχει δείξει και η Τσέχα, πέτυχε επίσης σπουδαίες νίκες αλλά δεν βγάζει αυτή την αποφασιστικότητα της αντιπάλου. Η Τζαμπέρ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κερδίσει. Η νίκη της πληρώνει αποδεκτά για μία δυάδα του 2.08.

Ώρα στέψης και ρίσκων στο 2.08ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ώρα στέψης και ρίσκων στο 2.08

Ρίσκα στη Χιλή

Κλείνουμε με το μονό αποδεκτό από τη Χιλή και την αναμέτρηση της Κόλο Κόλο κόντρα στην Ο’Χίγκινς. Οι γηπεδούχοι κάνουν κακή πορεία στο πρωτάθλημα, δέχονται πανεύκολα γκολ ενώ την Τετάρτη πρέπει να προκριθούν στην Βραζιλία κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο, σε ένα ματς… φωτιά. Αλλαγές αναμένονται και βασικά πρόσωπα να ξεκουραστούν καθώς στη μάχη τίτλου είναι αρκετά πίσω.

Από την άλλη, τίμια προσπάθεια κάνουν φέτος οι φιλοξενούμενοι, αποτελούν μία μέτρια αλλά ευχάριστη ομάδα του πρωταθλήματος που ίσως κάνει θέμα άμα βρεθεί στην καλή της ημέρα, ούσα πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Ματς μοιρασμένο, δεν αξίζει με τίποτα ο άσος τόσο χαμηλά. Κρατάμε το αμφίτερμα στο 1.95.

Δυάδα απόδοσης 2.08
13:00
Γιοκοχάμα Μαρίνος - Καβασάκι
1.40
16:00
Βουντρούσοβα - Τζαμπέρ
2
1.49
BET: 20 units
Μονό
19:30
Κόλο Κόλο - Ο'Χίγκινς
Goal/goal
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις