Ντροχέντα… εις διπλούν

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel ασχολείται με την αναμέτρηση Γιου Σι Ντι - Ντροχέντα στην Ιρλανδία και καταλήγει σε δύο σημεία.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία το σημείο που δόθηκε στην στήλη της Τετάρτης, καθώς το Μεξικό έκανε πάρτι απέναντι στην Τζαμάικα και προκρίθηκε στον τελικό του Gold Cup. Συνεχίζω τα ψαγμένα προγνωστικά μου σήμερα Παρασκευή από την Ιρλανδία και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση της Γιου Σι Ντι απέναντι στην Ντροχέντα.

«Φτωχό» το ιρλανδικό πρόγραμμα, αφού κάποιες ομάδες έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ωστόσο στοιχηματική ευκαιρία υπήρξε. Αποκαρδιωτική η εικόνα της Γιου Σι Ντι φέτος, βρίσκεται αγκαλιά με τον υποβιβασμό και μάλλον δύσκολα θα καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Η Ντροχέντα έδειξε να έχει σφυγμό την περασμένη αγωνιστική, αποσπώντας λευκή ισοπαλία από την πρωταθλήτρια Σάμροκ Ρόβερς.

Οι φιλοξενούμενοι μάχονται για την παραμονή τους, ενώ έχουν θετική προϊστορία απέναντι στην ομάδα του πανεπιστημίου, με τέσσερις νίκες στις έξι τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων (4-1-1). Απαραίτητη η νίκη για τους φιλοξενούμενους, θα τους στηρίξω εις διπλούν στα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:45
Γιου Σι Ντι - Ντροχέντα
2 (-1 ΑΗ)
1.75
BET: 20 units
Μονό
21:45
Γιου Σι Ντι - Ντροχέντα
2 & over 1,5
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις