Μεξικό για τελικό στο 2.12

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ο #Fidel αναλύει τον ημιτελικό ανάμεσα στην Τζαμάικα και το Μεξικό και καταλήγει σε μονό αποδεκτό του 2.12.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Στα χθεσινά ψαγμένα προγνωστικά ασχολήθηκα με μακροχρόνιο σημείο, το οποίο αφορούσε το πρόσωπο του Έρλινγκ Χάαλαντ. Απόψε θα επανέλθω με κάτι πιο… πρόσφατο, καθώς θα επικεντρωθώ στην αναμέτρηση Τζαμάικα – Μεξικό.

Αγχωτική η πρόκριση της Τζαμάικα στον προηγούμενο γύρο απέναντι στη Γουατεμάλα, επικράτησε με 1-0 με γκολ στο 51′. Γενικώς δέχθηκε κάμποσες επιθέσεις, όμως κράτησε ανέπαφη την εστία της και προκρίθηκε. Το Μεξικό μοιάζει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισε την Κόστα Ρίκα εύκολα με 2-0, ενώ ένα τέρμα σημείωσε ο Ορμπελίν Πινέδα.

Βλέπω διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, εκτιμώ πως το Μεξικό εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό για να διεκδικήσει την κούπα. Επιλέγω το διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ στο 2.12 από τον Stoiximan.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
05:00
Τζαμάικα - Μεξικό
2 (-1 ΑΗ)
2.12
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις