Μακροχρόνιος… διπλασιασμός

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel ανοίγει τον χορό των μακροχρόνιων, επιλέγοντας να ποντάρει για τον πρώτο σκόρερ της επόμενης Premier League.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Καλή σεζόν να έχουμε. Το εύχομαι από τώρα, διότι τώρα ανανεώσαμε στο site το Tipsters League, εκεί όπου όλοι οι αρθρογράφοι θα βγάλουμε να μετρήσουμε τις… δυνάμεις μας και φέτος. Το έχουμε σαν μίνι κόντρα μεταξύ μας, παρότι δουλεύουμε ως ομάδα. Προχωράω με τα πρώτα ψαγμένα προγνωστικά της χώρας.

Στη σημερινή στήλη θα ασχοληθώ με ένα μακροχρόνιο για την Premier League. Και φυσικά θα αναφερθώ στον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος στην πρώτη του σεζόν πέρυσι στο Νησί τίναξε τα αντίπαλα δίχτυα, στέφθηκε πρώτος σκόρερ, καθώς και πρωταθλητής Αγγλίας. Συν τοις άλλοις, με τη Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε τόσο το FA Cup, όσο και το Champions League.

Μπορεί από συμπαίκτη του να έχασε τους Μεντί και Γκιντογκάν, όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα φρόντισε να καλύψει το κενό του Γερμανού αρχηγού με την απόκτηση του Κόβασιτς από την Τσέλσι. Να επιστρέψω όμως στον… μπομπέρ.

Επιλέγω να στεφθεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν πρώτος σκόρερ ο Έρλινγκ Χάαλαντ σε απόδοση 2.00 από την Betshop, τη στιγμή που στις υπόλοιπες εταιρείες προσφέρεται από 1.65 έως 1.75. Ο Νορβηγός είναι ασταμάτητος στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και με κάτω την μπάλα, ενώ παράλληλα εκτελεί και τα πέναλτι. Κάνει τα πάντα και συμφέρει.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μακροχρόνιο Premier League
Πρώτος σκόρερ
Ε. Χάαλαντ
2.00
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις