Τρίτη με γκολ έως 1.85

ψαγμένα προγνωστικά

Πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα για τον #Fidel, ποντάρει στις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός - Πετρολούλ και Νορβηγία U19 - Ελλάδα U19.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Καλή εβδομάδα να ευχηθώ, καθώς και καλό μήνα. Προς το τέλος του οδεύει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των U21, όμως εκκίνησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των U19, εκεί όπου υπάρχει και η ελληνική εκπροσώπηση. Με δύο αναμετρήσεις θα ασχοληθώ στα σημερινά ψαγμένα προγνωστικά, εκεί όπου περιλαμβάνεται και η αναμέτρηση των νεαρών της Εθνικής.

Αρχικά, θα ασχοληθώ με το Παναθηναϊκός – Πετρολούλ. Φιλική αναμέτρηση. Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά φιλικό ματς που θα δώσει ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να μετρούν δύο νίκες. Αρχικά επικράτησαν με 4-0 της Βίνερ Βικτόρια, ακολούθησε το 3-1 απέναντι στη Ραγκάσκα. Δεν αποκλείεται απόψε να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο νεοαποκτηθείς Φίλιπ Τζούρισιτς.

Αφού είναι φιλικό, άγχος δεν υπάρχει και οι δύο προπονητές θα δοκιμάσουν σχήματα, ενώ οι παίκτες θα παίξουν μεγαλύτερη ελευθερία. Συν τοις άλλοις, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ενισχυθεί μεσοαμυντικά, ενώ επιθετικά βρίσκει δίχτυα. Κρατάω το over 2,5 του 1.73.

Τρίτη με γκολ έως 1.85ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τρίτη με γκολ έως 1.85

Προχωρώ στο Νορβηγία U19 – Ελλάδα U19. Τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι δύο ομάδες, ενώ η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε γήπεδο με τεχνητό χλοοτάπητα. Έκαναν την έκπληξη οι νεαροί Νορβηγοί στα προκριματικά, τερματίζοντας πάνω από τους Γάλλους. Η Εθνική μας ομάδα εχει συμμετάσχει πέντε φορές σε τελικά Euro (η φετινή είναι η έκτη). Καλύτερες πορείες οι χαμένοι τελικοί το 2007 και το 2012.

Κομβικό παιχνίδι, από τη στιγμή που στον όμιλο υπάρχει η Ισπανία. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο, έχοντας αφήσει θετικές εντυπώσεις στα προκριματικά. Κρατάω το goal/goal του 1.83.

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:00
Παναθηναϊκός - Πετρολούλ
Over 2,5
1.73
BET: 25 units
Μονό
19:00
Νορβηγία U19 - Ελλάδα U19
Goal/goal
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις