Τελικός έως 3.20

Μποζιονέλος προγνωστικά

Τρία picks για τον τελικό του UEFA Nations League, Κροατία – Ισπανία, από 2.30 έως 3.20 #nbozionelos

🗣️ Join me

Πλέον κανάλια για στοιχηματικό chat και στο Telegram, και στο Viber και στο Whats App!

Όπου βολεύεστε καλύτερα, join!

Μπορείτε να βλέπετε και video στο TikTok μου.


▶️ Στοίχημα στις Εκλογές 2023 

Συνολικά 11 επιλογές από 1.70 μέχρι 2.80 – κλικ ΕΔΩ


🤔✍️ Κροατία – Ισπανία 

Κροατία και Ισπανία διεκδικούν απόψε το τρόπαιο του Nations League, μετά τις προκρίσεις ενάντια σε Ολλανδία και Ιταλία αντίστοιχα.

Σε μεγάλες διοργανώσεις, Κροάτες και Ισπανοί αντάμωσαν άλλες τρεις φορές.

Τελικός έως 3.20

Euro 2012: σε αγώνα ομίλου, η «ρόχα» του Βιθέντε ντελ Μπόσκε επικράτησε με 1-0 με γκολ του Χεσούς Νάβας στο 88’, αποτέλεσμα που εντέλει της χάρισε την πρωτιά στο γκρουπ ενώ οι Βαλκάνιοι του Σλάβεν Μπίλιτς έμειναν πιο κάτω κι από την Ιταλία, στην 3η θέση.

Euro 2016: με τον Αντε Τσάτσιτς πλέον στον πάγκο, ξανά σε αγώνα ομίλου, η Κροατία επικράτησε με 2-1 με γκολ των Νίκολα Κάλινιτς στο 45’ και Ιβάν Πέρισιτς στο 87’, η Ισπανία είχε ανοίξει το σκορ με τον Αλβαρο Μοράτα στο 7’ και είχε χαμένο πέναλτι με τον Σέρχιο Ράμος στο 72’. Προκρίθηκαν όμως μαζί από τον όμιλο.

Euro 2020: τούτη τη φορά το ραντεβού δόθηκε στους «16» και σε ένα… απίστευτο ματς με τρομερό διακύμανση στο σκορ – και με νικήτρια την Ισπανία με 5-3 στην παράταση. Ο Πέδρι με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ στο 20’, οι Πάμπλο Σαράμπια στο 38’, Θέσαρ Αθιλπικουέτα στο 57’ και Φεράν Τόρες στο 86’ έκαναν το 3-1 και έδειχνε το ματς να… καθαρίζει για την ομάδα του Φερνάντο Ιέρο. Ωστόσο στο 85’ ο Μίλαν Ορσιτς και στο 92’ ο Μάριο Πάσαλιτς ισοφάρισαν κι έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί όπου η Ισπανία ανέκτησε το προβάδισμα και πήρε την πρόκριση με τους Μοράτα στο 100’ και Μίκελ Ογιαρθάμπαλ στο 103’.

Στοιχηματικά, δύο τα τινά. Πρώτον, κατάκτηση Κροατίας (έστω… και στα πέναλτι), ευκαιρία για την τεράστια μορφή ονόματι Λούκα Μόντριτς να πάρει ένα τρόπαιο με την εθνική του.

Δεύτερον, φάουλ. Μπορεί να μη της… φαίνεται αλλά η Ισπανία κάνει πολλά (για… Ισπανία), στα 15 είχε φτάσει τον Μάρτιο στην ήττα στη Σκωτία, 24 έκανε την Πέμπτη με τους Ιταλούς. Σημειωτέον πως σε άλλες εταιρείες είναι αουτσάιντερ για περισσότερα φάουλ οι Ισπανοί και σε άλλα… φαβορί στο 1.65. Έχει το ενδιαφέρον του…

Και, τρίτον, ένα ειδικό από τα ωραία που βγάζει η Fonbet, καθαρά από ένστικτο (καθότι και οι δύο εκτελούν συχνά φάουλ εκτός περιοχής).

🔎 Πού με βρίσκεις; Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δεις όλα μου τα social – και όχι μόνο!


🇨🇺 Μποζιονέλος προγνωστικά

Μονό
21:45
Κροατία – Ισπανία
Κατάκτηση: Κροατία
2.55
BET: 20 units
Φάουλ
21:45
Κροατία – Ισπανία
Περισσότερα φάουλ: Ισπανία
2.30
BET: 20 units
Special bet
21:45
Κροατία – Ισπανία
Η μπάλα να χτυπήσει στο τοίχος μετά από εκτέλεση φάουλ
3.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις