ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ψήφοι έως και… 2.80

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ψήφοι έως και… 2.80

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Ψήφοι έως και… 2.80

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ψήφοι έως και… 2.80

Μποζιονέλος προγνωστικά

Μια… ενδεκάδα επιλογών για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου σε αποδόσεις από 1.70 έως 2.80 από τον #nbozionelos

🗣️ Join me

Πλέον κανάλια για στοιχηματικό chat και στο Telegram, και στο Viber και στο Whats App! Μποζιονέλος προγνωστικά

Όπου βολεύεστε καλύτερα, join!

Μπορείτε να βλέπετε και video στο TikTok μου.


▶️ About lastcolumn 

Ο Κιέζα δεν ξεκίνησε βασικός, η Ιταλία το έφαγε στο 88’ με… γκολ-μπιλιάρδο και πλήρωσαν, ξανά (και ξανά εύκολα…) τα φάουλ.


🤔✍️ Εκλογές 2023 – Part 2 

Η αλήθεια είναι πως το μεγάλο ποσοστό της ΝΔ και το… κατακρεουργημένο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάλλον απροσδόκητα ως αποτελέσματα τον Μάιο, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει τη στοιχηματική μελέτη των εκλογών ενόψει 25ης Ιουνίου. Είναι πολλοί οι παράγοντες που ενδέχεται να παίξουν ρόλο στο προσεχές αποτέλεσμα. Και την αλήθεια την είπε σε ανύποπτο χρόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης:

«Περισσότερο καταψηφίστηκε η αξιωματική αντιπολίτευση, παρά ψηφίστηκε η ΝΔ»

Αδικο δεν έχει…

Το ρεύμα του ΠΑΣΟΚ

Η αλήθεια είναι πως τη διαφορά κάνει… το ρεύμα. Και ρεύμα αυτήν την εποχή έχει το ΠΑΣΟΚ που ποντάρει πολύ και στο «εκλογικό φαινόμενο του μαντριού»: ένα (πρόβατο) να γυρίσει, ακολουθούν και άλλα. Απολωλότα πρόβατα που είχαν ενταχθεί στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χρεοκοπία της χώρας το 2011 και την έλευση των μνημονίων. Το ΠΑΣΟΚ από το 8,1% πήγε 11,46% και πιθανότατα στα τέλη Ιουνίου θα το αυξήσει ακόμη περισσότερο.

Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία το 2019 όταν το 23,75% των Ευρωεκλογών έγινε μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα 31,53% στις βουλευτικές εκλογές. Τότε, το ΠΑΣΟΚ έπνεε τα λοίσθια αλλά στην Κουμουνδούρου δεν έλαβαν, δεν κατανόησαν δύο μεγάλα μηνύματα.

Τι δεν κατάλαβαν στον ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτον, ότι ο ψηφοφόρος το 2019 ψήφισε… Τσίπρα. Όχι ΣΥΡΙΖΑ αλλά πήγε προσωποπαγώς. Η εντολή ήταν ξεκάθαρη: φτιάξε, στρώσε αυτό το συνονθύλευμα συνιστωσών ονόματι ΣΥΡΙΖΑ, κάντο ένα αξιοπρεπές κόμμα και θα είμαστε δίπλα σου. Δεν το έπραξε ποτέ.

Και, δεύτερον, ότι το πραγματικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτό των Ευρωεκλογών του ’19 και όχι των βουλευτικών. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε σχεδόν 12 μονάδες διότι, εντέλει, δεν τις είχε ποτέ. Απώλεσε, με το 20,07% του Μαΐου, περί τις 3,5 μονάδες. Λογικό για ένα κόμμα αντιπολίτευσης που δεν άλλαξε, δεν προσαρμόστηκε και επένδυσε στην τοξικότητα.

Παίζει καλά το παιχνίδι η ΝΔ

Το πλέον σημαντικό είναι όμως ότι η ΝΔ παίζει πλέον τόσο καλά το πολιτικό παιχνίδι που εξελίσσεται σε μονότερμα, μιας και διαμορφώνει την επικαιρότητα κατά το δοκούν, με το 90% των Μέσων πανελλαδικά (μη πω 95%…) να περνούν τη γραμμή της.

Τα παραδείγματα δεκάδες αλλά ας σταθούμε στο τελευταίο χρονικά. Η προεκλογική συζήτηση του Ιουνίου τυλίχθηκε σε μια κόλλα χαρτί και σερβιρίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία άψογα και με μόνο ένα θέμα: τη Ροδόπη. Μια… αμαρτωλή, για όλα τα κόμματα, διαχρονικά, περιοχή. Και η ΝΔ στο παρελθόν είχε αντίστοιχα, με τα νυν του ΣΥΡΙΖΑ, «τακιμιάσματα» με το τουρκικό προξενείο – όποιος δεν το είδε, απλά στρουθοκαμήλισε. Κι αντί ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να λύσουν άμεσα το θέμα, οι αποτυχημένοι τους χειρισμοί δίνουν καθημερινά λαβή για νέους σχολιασμούς και αντιπαραθέσεις.

Αν δεν προέκυπτε η ασύλληπτη τραγωδία ανοιχτά της Πύλου, ακόμη με τη Ροδόπη θα (μας έβαζαν να) ασχολούμασταν…

Τι λέει η πιάτσα

Κατά τα λοιπά, ερμηνεία αριθμών, ερευνών, τάσεων, δημοσκοπήσεων και (δικών μου) πληροφοριών…

ΝΔ: και στο 38% μπορεί να πέσει, και στο 44% να πάει, είναι ερώτημα αν την επηρεάσουν παράγοντες όπως η «χαλαρή ψήφος», η αποχή αλλά και θέματα όπως οι πανελλήνιες, το ΕΚΑΒ και ο Πνευματικός. Ουδείς λόγος για το αν έχει αυτοδυναμία ή όχι – θα έχει και με 160+ βουλευτές. Βέβαια βρίσκω το line της ως και 42, 5% – ίσως μεγάλο, ίσως όχι τελικά…

ΣΥΡΙΖΑ: δεν αποκλείω τελικά να τσιμπήσει 2-3 μοναδούλες εν συγκρίσει με τον Μάιο αλλά ούτε… και να χάσει τόσες. Κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και την Πλεύση Ελευθερίας. Δεν «διαβάζεται» εύκολα η αντίδραση των ψηφοφόρων του μετά το στραπάτσο του Μαΐου.

ΠΑΣΟΚ: δεν λέει να σηκώσει κεφάλι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίθετα τα πήγε καλά στην επαρχία και σε έξι περιφέρειες ξεπέρασε και τον ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας τη 2η θέση. Ιδεατό, αν και δύσκολο, το 13%. Στο 12,5% ενδεχομένως ποντάρεται – δεν ασχολήθηκα πάντως.

ΚΚΕ: μεγαλύτερη σταθερά κι από την εφορία…

Πλεύση Ελευθερίας: αγγίζει ως και το 5% στα αστάθμητα, πλην όμως όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έγιναν πριν η Ζωΐτσα… εκκαθαρίσει καμιά δεκαριά που είχαν βγει πρώτοι σε ψήφους στις περιφέρειές τους – ως και τον γκόμενο έβαλε πρώτο σε λίστα. Δημοκρατικά πράγματα, όχι αστεία.

Ελληνική Λύση: πιέζεται πολύ από τους τραγόπαπες της Νίκης αλλά και τους Σπαρτιάτες, τους οποίους υπέδειξε το μίασμα ονόματι Κασιδιάρης για ψήφο. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να μείνει εκτός Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος, εξ ου και το line έχει φαβορί το under. Επονταρίσθη έως 3,75%.

Νίκη και Σπαρτιάτες: σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Νίκη ξεπερνά το 3% ωστόσο χάνει μέρος της ανεξήγητης δυναμικής του από τους Σπαρτιάτες, με τους οποίους έχουν τα ίδια ψεκασμένα πιστεύω (εκτρώσεις, εμβόλια και μαγνήτες, εκκαθάριση χώρας από μετανάστες και άλλες αηδίες).

ΜέΡΑ25: ούτε το 2% δεν πιάνει, κλείνει το μαγαζί μετά τις εκλογές.

Στοιχηματικά και εκλογικά…

…με όσα «είπαμε» παραπάνω και όπου βρίσκω αξία.

  • Σχεδόν διπλασιάζει το να ξεπεράσει το 4% η Πλεύση Ελευθερίας, το βρίσκω στο 1.96 – αντίστοιχα το over 3,75% το συναντάς στο 1.65. Δεν είναι μικρό το 0,25% των ψήφων αλλά ίσως το ξεπεράσει.
  • Στο 3,75% και το line της Ελληνικής Λύσης – εξήγησα γιατί το κοντράρω.
  • Κόμματα στη Βουλή. Δεν είναι παράδοξο το under 6,5 κόμματα. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Πλεύση Ελευθερίας μπαίνουν, εκκρεμούν Νίκη, Ελληνική Λύση και Σπαρτιάτες που, ως ανέφερα, ίσως… αλληλοεξουδετερωθούν μεταξύ τους και μείνουν και τα τρία εκτός, έστω και οριακά.
  • Αριθμός εδρών: μόνο στις αποδόσεις του ΠΑΣΟΚ βρίσκω αξία, για να βγάλει τουλάχιστον 34. Α! Σε τούτο το link μπορείτε να βάλετε ποσοστά κομμάτων και να βγάλετε τις έδρες κι εσείς…
  • Ανατολική Αττική: η ΝΔ έκανε περίπατο με 45,51%, κομμάτι δύσκολο να ξεπεράσει αυτή τη φορά το 47,5% που την προσφέρουν – άλλωστε δεν υπάρχει σταυροδοσία στις 25 Ιουνίου…
  • Β’ Πειραιώς: έχει έρεισμα εκεί η αντιπολίτευση, η ΝΔ πήρε 37,44% και το να παραμείνει κάτω του 37,5% δεν είναι και σε άσχημη τιμή.
  • Αργολίδα: προσφερόμενο στοίχημα οι περισσότερες ψήφοι με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 1.80 και το ΠΑΣΟΚ στο 1.85. Είχαν το 2019 σχεδόν 5.000 ψήφους διαφορά και τον Μάιο 1.200, δύσκολο να αλλάξει όμως.
  • Ροδόπη: η ΝΔ πήρε τον Μάιο 27,06% αλλά με όσα (ομολογουμένως προπαγανδιστικά) έκανε στο μεσοδιάστημα το να πάρει κι αυτή την περιφέρεια δείχνει πλέον εφικτό.
  • Κεφαλλονιά: η ΝΔ είχε πάρει 36,67% τον Μάιο και το line είναι πολύ κοντά, στο 36,75% και σε περιοχή που το ΚΚΕ είχε διψήφιο ποσοστό.
  • Κέρκυρα: στο 19,75% το line για τον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε πάρει 19,99% τον Μάιο και σε περιοχή όπου έχει παγιωμένο ποσοστό.
  • Εύβοια: το ΠΑΣΟΚ ήταν τρίτο με 15,23% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 18,85%, ίσως τον ρίξει κι άλλο, στο 15,75% είναι άλλωστε το line. Μισή μονάδα πάνω, ίσως βγει.

🔎 Πού με βρίσκεις; Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δεις όλα μου τα social – και όχι μόνο!


🇨🇺 Μποζιονέλος προγνωστικά

Εκλογές Ιουνίου 2023
Πλεύση Ελευθερίας
Over 4%
1.96
BET: 11 units
Εκλογές Ιουνίου 2023
Ελληνική Λύση
Under 3,75%
1.97
BET: 11 units
Εκλογές Ιουνίου 2023
Αριθμός κομμάτων στη Βουλή
Under 6,5
2.80
BET: 6 units
Εκλογές Ιουνίου 2023
Αριθμός εδρών ΠΑΣΟΚ
Οver 33,5
1.87
BET: 12 units
Εκλογές Ιουνίου 2023
Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής
ΝΔ under 47,5%
1.80
BET: 12 units
Εκλογές Ιουνίου 2023
Περιφέρεια Αργολίδος: Περισσότερες ψήφοι χωρίς ΝΔ
ΣΥΡΙΖΑ
1.80
BET: 12 units
Εκλογές Ιουνίου 2023
Περιφέρεια Β’ Πειραιώς
ΝΔ under 37,5%
2.10
BET: 9 units
Εκλογές Ιουνίου 2023
Περιφέρεια Εύβοιας
ΠΑΣΟΚ over 15,75%
1.70
BET: 14 units
Εκλογές Ιουνίου 2023
Περιφέρεια Κέρκυρας
ΣΥΡΙΖΑ over 19,75%
1.95
BET: 11 units
Εκλογές Ιουνίου 2023
Περιφέρεια Κεφαλληνίας
ΝΔ over 36,75%
1.75
BET: 13 units
Εκλογές Ιουνίου 2023
Περιφέρεια Ροδόπης
Πρώτο κόμμα: ΝΔ
1.80
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις