Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Πώς μοίρασαν τα εκατομμύρια 8 χρόνια μετά το διαζύγιο

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Πώς μοίρασαν τα εκατομμύρια 8 χρόνια μετά το διαζύγιο

Βγήκε κάποιος κερδισμένος από τη μοιρασιά;

Σε μοίρασμα της περιουσίας τους προχώρησαν Λιάγκας και Σκορδά, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα παιδιά τους, Γιάννη και Δημήτρη.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε συμφωνητικό.

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

Η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» προχώρησε σε ρεπορτάζ για το θέμα. Όπως φαίνεται, Λιάγκας και Σκορδά δεν είχαν ποτέ… κοινό ταμείο. Ξεχωριστοί λογαριασμοί, ξεχωριστά συμβόλαια.

Το site πέρασε στο όνομα της Φαίης Σκορδά, ενώ πούλησε πριν καιρό το τζιπ της και το αντικατέστησε με ένα Fiat. Πάντως, πρόσφατα εθεάθη στη Γλυφάδα να οδηγεί ένα μαύρο τζιπ, καθώς παραπονιόταν πως το χώρος του Fiat ήταν μικρός και δεν βόλευε την ίδια και τα παιδιά.

Πούλησαν το εξοχικό τους στην Τήνο αντί 750.000 ευρώ, ήτοι 375.000 για τον καθένα. Επίσης, πούλησαν τις μετοχές που είχαν από κοινού και μοιράστηκαν τα χρήματα. Το σπίτι στη Βουλιαγμένη ανήκε στον Λιάγκα και το κράτησε. Η Σκορδά είχε και έχει στο όνομά της, ένα σπίτι στο Παλαιό Φάληρο το οποίο το είχαν αγοράσει για αυτήν οι γονείς της. Φυσικά και το κράτησε. Επίσης, ο Λιάγκας διατήρησε το φουσκωτό του. Πρόβλημα με τις εταιρίες τους δεν υπήρξε, καθώς αμφότεροι είχαν ξεχωριστές. Τέλος, σημαντική περιουσία διαθέτει η Σκορδά στο Κιλκίς ενώ ο Λιάγκας έχει ένα σπίτι στα Σεπόλια.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις