Σουηδική δράση στο 1.70

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Επιστροφή στη δράση σε ένα «φτωχό» πρόγραμμα, ποντάροντας στην αναμέτρηση Χέλσινγκμποργκ – Γιόνσεπινγκ.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Επανέρχομαι στη δράση και στα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος με μίνι ταξιδάκι στη Σουηδία. Πιο συγκεκριμένα, με τη δεύτερη κατηγορία της χώρας θα ασχοληθώ και την αναμέτρηση Χέλσινγκμποργκ – Γιόνσεπινγκ.

Στην 15η θέση οι γηπεδούχοι, έχοντας μαζέψει έξι βαθμούς σε δέκα αγώνες. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση, αλλά και μία από τις καθύτερες άμυνες. Στην 5η θέση η Γιόνσεπινγκ, με 16 βαθμούς σε δέκα αγωνιστικές και συνολικά γκολ 21-17. Αποτελεί μία από τις καλύτερες επιθέσεις, αλλά και τις χειρότερες άμυνες στην λίγκα. Τελευταία τους συνάντηση, το 3-0 υπέρ της Χέλσινγκμποργκ, στο γήπεδό της, το Σεπτέμβρη του 2021.

Σουηδική δράση στο 1.70ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Σουηδική δράση στο 1.70

Αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από αρνητικές αναμετρήσεις, μοιραία το τρίποντο αποτελεί αυτοσκοπό για τους δύο μονομάχους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται χαμηλά, ενώ η Γιόνσεπινγκ είναι ομάδα που κυνηγάει σε γενικές γραμμές τα μεγάλα σκορ.

Το goal/goal σε απόδοση 1.70 από τη Novibet είναι μία σοφή επιλογή, καθώς οι έδρα και το κίνητρο μπορούν να φέρουν ένα γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι αποτελούν μία ομάδα που δεν φοβάται να επιτεθεί και κατ’ επέκταση να σκοράρει.

Υ.Γ.: Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί!

Μονό
16:00
Χέλσινγκμποργκ – Γιόνσεπινγκ
Goal/goal
1.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις