Τελευταία στροφή στην Ισπανία με 4.40

προγνωστικά

Προγνωστικά στην τελευταία αγωνιστική της La Liga, με ανοιχτά μέτωπα στον υποβιβασμό και στο τελευταίο ευρωπαϊκό, μαγικό, εισιτήριο.

Τελευταία αγωνιστική στη La Liga και πάμε για μεγάλο φινάλε, στη… σκιά της κατάκτησης του Europa League από τη Σεβίλλη, με το απίστευτο 7/7 σε τελικούς! By the way κάπου πήρε το μάτι μου ένα ενδιαφέρον στατιστικό. Από το 2001 μέχρι σήμερα, οι Ισπανοί έχουν 18/18 σε τελικούς. Η αυτοκρατορία των Ισπανών. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου… Πάμε όμως να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Το σενάριο των οκτώ Ευρωπαίων!

Μετά και την κατάκτηση του Europa από την Σεβίλλη, υπάρχει το εξής σενάριο. Αν η Σεβίλλη δεν τερματίσει στην έβδομη θέση, η Ισπανία θα γίνει η πρώτη χώρα που θα βγάλει οκτώ ομάδες στην Ευρώπη και πέντε στο Champions League! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τι έχουμε λοιπόν για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο;

Στο ζευγάρι Οσασούνα – Χιρόνα, αν η Οσασούνα κερδίσει, καθαρίζει. Αυτή παίρνει το μαγικό χαρτάκι. Αν δεν κερδίσει, θέλει ήττα της Μπιλμπάο και ισοπαλία ή ήττα των Βαγιεκάνο και Σεβίλλη. Η Βαγιεκάνο παίζει εκτός με την αδιάφορη Μαγιόρκα και η Σεβίλλη εκτός με την Σοσιεδάδ. Τώρα, μεταξύ μας, για το live υπάρχει πολύ ψωμί αλλά pregame το πάω λίγο με τη λογική.

Αρχικά θα θεωρήσω μεγάλη αποτυχία μια τόσο καλή σεζόν για την Οσασούνα να μην κλείσει με έξοδο στην Ευρώπη που την αξίζει, βάσει συνολικής εικόνας. Η Βαγιεκάνο μπορεί να πάρει το διπλό απέναντι σε έναν αδιάφορο αντίπαλο, αλλά δεν ξέρω αν θα έχει όρεξη να το κρατήσει το αποτέλεσμα αν κερδίζουν μια εκ των Οσασούνα, Μπιλμπάο. Στο Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σεβίλλη, η δική μου λογική λέει ότι θα κάνουν οι γηπεδούχοι μια «παέγια», προς τιμή των Ευρωπαίων Σεβιγιάνων. Θα παίξουν για να κλείσουν την σεζόν με μια νίκη ή ισοπαλία. Η Σεβίλλη κουρασμένη θα είναι, μπορεί και… μεθυσμένη. Νίκη Οσασούνα και νίκη Σοσιεδάδ λοιπόν και τα υπόλοιπα για το live.

Στα του υποβιβασμού

Στην ουρά επίσης γίνεται χαμός. Σε παρένθεση η βαθμολογία κάθε ομάδας.

18η Βαγιαδολίδ (39) – 14η Χετάφε(41): Μόνο νίκη θέλει η Βαγιαδολίδ, υστερεί σε όλες τις ισοβαθμίες, με ήττα αποχαιρετά. Η Χετάφε θέλει νίκη η ισοπαλία. Σε περίπτωση ήττας θέλει να μην κερδίσουν κάποια εκ των Θέλτα, Αλμερία και ήττα της Βαλένθια. Ρίσκο στον άσο. Καλύτερη σαν σύνολο η Βαγιαδολίδ.

17η Θέλτα (40) – 1η Μπαρτσελόνα: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον εδώ, κοντά στον τριπλασιασμό ο άσος και βέβαια αξίζει το ρίσκο, αδιάφορη η Μπαρτσελόνα από όταν σήκωσε τον τίτλο.

19η Εσπανιόλ (36) – 16η Αλμερία (40): Και εδώ ουσιαστικά από την μία πλευρά υπάρχει κίνητρο. Η υποβιβασμένη Εσπανιόλ να πάρει μαζί της Αλμερία; Χλωμό αν και η αδυναμία εκτός έδρας της Αλμερίας με αγχώνει λίγο.

6η Μπέτις – 15η Βαλένθια (41): Αν παίξουν σοβαρά, ο αγώνας είναι για 3-0! Θα κάνει τα στραβά μάτια η Μπέτις; Θα δούμε στο live.

20η Έλτσε (24) – 13η Κάντιθ (41): Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αν υποβιβαστεί η Κάντιθ θα το θεωρήσω μεγάλη έκπληξη. Επειδή και η ισοπαλία της κάνει το αφήνω.

Αυτά τα λίγα λοιπόν στην τελευταία στοιχηματική στήλη της σεζόν. Καλή συνέχεια.

Τελευταία στροφή στην Ισπανία με 4.40ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τελευταία στροφή στην Ισπανία με 4.40

Μονό
19:30
Οσασούνα - Χιρόνα
1
2.15
BET: 50 units
Δυάδα απόδοσης 4.38
19:30
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Σεβίλλη
1
1.75
22:00
Ρεάλ Μπέτις - Βαλένθια
2
2.50
BET: 30 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Βαγιαδολίδ - Χετάφε
1
2.20
BET: 50 units
Μονό
22:00
Θέλτα - Μπαρτσελόνα
1
3.00
BET: 50 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις