Χαλαρώνουν και σκοράρουν για το 2.30

προγνωστικά

Με την αναμέτρηση Σασουόλο – Φιορεντίνα καταπιάνεται ο #Bats βγάζοντας… λαβράκι απόδοσης 2.30.

Αν και αδιάφορες, οι δύο ομάδες έχουν την ευκαιρία να μας προσφέρουν ένα εύκολο ταμείο για τα προγνωστικά της Παρασκευής.

Προγνωστικά: Σασουόλο – Φιορεντίνα

Βαθμολογικό κίνητρο δεν έχει ούτε η Σασουόλο, ούτε η Φιορεντίνα στην σημερινή αναμέτρηση. Η πρώτη σώθηκε εδώ και καιρό αλλά δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για τους φιλοξενούμενους η σεζόν κρίνεται στον τελικό του Conference League με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ στις 7 Ιουνίου. Στο κύπελλο δεν τα κατάφεραν, χάνοντας με 2-1 από την Ίντερ αλλά έδειξαν ότι αποτελούν ένα πολύ δυνατό και μαχητικό σύνολο.

Χαλαρώνουν και σκοράρουν για το 2.30ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Χαλαρώνουν και σκοράρουν για το 2.30

Καθώς προετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης, η Φιορεντίνα δεν αποκλείεται να αγωνιστεί με τελείως διαφορετική εντεκάδα από την συνηθισμένη. Δεν αποκλείεται κι οι γηπεδούχοι να παραταχθούν με αλλαγές. Μοναδικό κίνητρο της Σασουόλο το να κλείσει με μια καλή εμφάνιση και νίκη μπροστά στο κοινό της, καθώς έχει απολογισμό 0-2-3 στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Για τους «βιόλα» το σημερινό ματς αποτελεί ευκαιρία για μια καλή προπόνηση και ψυχολογική ώθηση ενόψει του ματς με τη Γουέστ Χαμ. Κοινό γνώρισμα των δύο ομάδων τα πολλά γκολ. Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, πόσο μάλλον τώρα που δεν υπάρχει το άγχος και η πίεση της νίκης. Θα επιλέξουμε το over 3,5 με απόδοση 2.30 στη Novibet.

Μονό
21:30
Σασουόλο - Φιορεντίνα
Over 3,5
2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις