Πάμε για το ένατο σερί

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ο #Fidel ποντάρει στη μάχη της Στουτγκάρδης απέναντι στο Αμβούργο, στηρίζοντας ένα σερί σε αποδεκτή απόδοση.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Έχω πάρει φόρα και δεν σταματάω. Πρώτη του Ιούνη σήμερα και γράφω την τρίτη διαδοχική στήλη μου. Πρόγραμμα μπορεί να μην έχει γεμάτο, εγώ όμως βρίσκω ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, έτσι, για να σας κάνω καλή παρέα τώρα που ζεσταίνω σιγά – σιγά ο καιρός.

Δεν πρόσεξε η Στουτγκάρδη στο φινάλε της Bundesliga, παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Χόφενχαϊμ (1-1) και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στη 16η θέση. «Όταν ήρθα θα ήμασταν ευχαριστημένοι αν στο τέλος παίζαμε στα παιχνίδια διαβάθμισης», είπε ο τεχνικός της Στουτγκάρδης.

Το Αμβούργο μπορεί να επικράτησε της Ζάντχαουζεν με 1-0 με γκολ από το τρίτο λεπτό, όμως η νίκη της Χάιντενχαϊμ δεν την ευχαρίστησε, αφήνοντάς την στην τρίτη θέση και στα παιχνίδια διαβάθμισης. Πανηγύριζαν για δώδεκα λεπτά οι οπαδοί της, όμως εντέλει την πάτησαν και υπέπεσαν σε… κάζο ολκής.

Πάμε για το ένατο σερίΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πάμε για το ένατο σερί

Στουγκάρδη και Αμβούργο μετρούν οχτώ διαδοχικά goal/goal στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Απόψε το κίνητρο; Τεράστιο. Οι μεν γηπεδούχοι για την παραμονή, οι δε φιλοξενούμενοι για την επάνοδο στην Bundesliga. Μπορεί να υπάρχει επαναληπτικός, ωστόσο το αμφίτερμα απόψε είναι εξαιρετικά πιθανό. Το goal/goal βρίσκεται στο 1.60, εκτιμώ όμως πως το σερί θα συνεχιστεί και το τραβάω σε combo. Goal/goal με over 2,5 λοιπόν στο 1.97.

Υ.Γ.: Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί!

Μονό
21:45
Στουτγκάρδη - Αμβούργο
Goal/goal & over 2,5
1.97
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις