Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά Αρναούτογλου – Μενεγάκη!

Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά Αρναούτογλου - Μενεγάκη!

Αιτία, η συνέντευξη του Μαραντίνη!

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μαραντίνης στον Γιώργο Λιάγκα, έφερε τα επικριτικά σχόλια των Αρναούτογλου και Μενεγάκη. Κάτι, που δεν άφησε ασχολίαστο ο γνωστός παρουσιαστής.

«Πρώτον οφείλω μια απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Να ξεκαθαρίσω κάτι Γρηγόρη, πριν από τρεις-τέσσερις ημέρες η Φωτεινή δεν το είχαμε συζητήσει ανέφερε βάση ρεπορτάζ πως ο Μαραντίνης έχασε την επιμέλεια των παιδιών. Ο Θοδωρής ενοχλήθηκε από το ρεπορτάζ και του είπα αν θέλει να έρθει να μιλήσει. Για πρώτη φορά θα πω πως πήρα και ενημέρωσα τη Σίσσυ ότι θα έχω καλεσμένο τον Θοδωρή. Ήρθε για να μιλήσει για το θέμα αυτό ο Θοδωρής δεν ήρθε για άλλο λόγο και μίλησε γι’ αυτό. Να μου πει ο Γρηγόρης αν πήρε το μέρος του ενός ή του άλλου, ή προσπάθησα να εκθέσω κάτι; Ενημέρωσα και τους δύο και κράτησα ίσες αποστάσεις και δεν πίεσα τον Θοδωρή να πει κάτι που δεν ήθελε. Λυπάμαι που δεν πήρα την άδεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να πάρω τη συνέντευξη».

Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη, είπε πως: «Αυτά τα είπε η Ελένη. Το θέμα απασχόλησε την εκπομπή της για αρκετή ώρα προβάλλοντας απόσπασμα από τη συνέντευξη. Νομίζω ότι η Ελένη Μενεγάκη, η εμπειρότερη όλων μας δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που θα της πει τι να κάνει, την υποχρέωσε κανείς να ασχοληθεί με το θέμα; Το να βγαίνω μισή ώρα και να κρίνω πόσο λάθος είναι το θέμα αλλά το σχολιάζω; Με τη δική μου λογική δεν το καταλαβαίνω».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις