Στη Ρώμη έως το 1.85

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: O #Fidel επανέρχεται στη δράση με τη στήλη της Παρασκευή, αναλύει το Λάτσιο - Λέτσε και καταλήγει σε δύο επιλογές.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ελαφρώς κερδοφόρα η στήλη και τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης, με την Ίντερ να κερδίζει τη Μίλαν με 2-0 στο «Σαν Σίρο» και να παίρνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Champions League. Χθες, Πέμπτη, επιχείρησα να πάρω ρεπό και κάμποσες ανάσες, μοιραία επανέρχομαι στη δράση σήμερα Παρασκευή, σε μία ημέρα με πιο «φτωχό» πρόγραμμα.

Για την 35η αγωνιστική της ιταλικής Serie A, η Λάτσιο υποδέχεται την Λέτσε στο στάδιο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Για μία θέση στο Champions League της νέας σεζόν αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, για την παραμονή στην κατηγορία οι φιλοξενούμενοι. Αμφότερες, βρίσκονται σε καλό δρόμο, η μεν Λάτσιο στην τρίτη θέση, η δε Λέτσε τέσσερις πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Στη Ρώμη έως το 1.85ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Στη Ρώμη έως το 1.85

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων; Ολίγον τι δεδομένη. Η Λέτσε στον πρώτο γύρο κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της πρωτεύουσας, μοιραία το σύνολο του Μαουρίτσι Σάρι θέλει να πάρει το αίμα της πίσω. Μία απώλεια βαθμών για τη Λάτσιο θα ήταν μεγάλη αποτυχία και ο άσος προσφέρεται σε ελκυστική απόδοση.

Το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο πλευρές. Καμία ομάδα δεν θα συμβιβαστεί με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Επίσης, είδαμε τουλάχιστον ένα τέρμα μετά το 69’ σε 4/5 τελευταία μεταξύ τους ματς. Μοιραία θα κυνηγήσουμε το εν λόγω ενδεχόμενο και γι’ απόψε.

Υ.Γ.: Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις.

Μονό
21:45
Λάτσιο - Λέτσε
1
1.75
BET: 40 units
Late
21:45
Λάτσιο - Λέτσε
Γκολ μετά το 69'
1.85
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις