Survivor: Ποιοι παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά!

Survivor: Ποιοι παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά!

Άλλο ένα περιστατικό που έφερε τα πάνω κάτω στο Survivor.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα σε τρυφερές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, και ενώ όλοι περίμεναν πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα αποκαλύπτονταν ως το μοναδικό ζευγάρι του Survivor All Star, φαίνεται πως άλλοι τους έχουν… κλέψει τη δόξα.

Εδώ και μέρες υπάρχει η φήμη πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται σε σχέση με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβεβαίωσε αυτή την πληροφορία, όπως και το γεγονός πως χώρισε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Παρόλα αυτά, στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου έσκασε “βόμβα”, αφού έγινε η αποκάλυψη πως ο personal trainer συνευρέθηκε ερωτικά με παίκτρια στο party της ένωσης, χωρίς όμως η σχέση τους να συνεχιστεί μετά από αυτό το περιστατικό.

Η αποκάλυψη για την ερωτική συνεύρεση του Βασάλου στο Survivor All Star

«Στο κομμάτι το ερωτικό η κατάσταση έχει ξεφύγει. Πολλοί έχουν κάνει κάτι με κάποιους και θα σας δώσω σήμερα ένα spoiler ότι τη βραδιά της ένωσης, που είχαμε και το γλέντι και είχαν ντυθεί και είχαν κάνει μπάνιο, υπήρχε ένα ζευγάρι, που πραγματικά επειδή γούσταρε ο ένας τον άλλο από την αρχή που μπήκανε μέσα, έβγαλε το άχτι του. Πέρασε καλά, το ευχαριστήθηκαν και από την άλλη μέρα είναι σαν να είπαν ότι “έγινε, το θέλαμε, τελείωσε”.

  • Ο ένας είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Και τον αναφέρω τον Κωνσταντίνο, γιατί όταν θα βγει θα δει όλα τα αποσπάσματα, επειδή είναι ελεύθερος, αν ήταν σε σχέση δεν θα έμπαινε στην διαδικασία ούτε να φωτογραφήσω ούτε τίποτα.

Είναι πολλά από αυτά που η παραγωγή θα μπορούσε να βγάλει και δεν τα βγάζει, να θίξει πράγματα και καταστάσεις. Είναι παιδική χαρά εκεί, ό,τι θέλουν κάνουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις