Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ προγνωστικά

  • «Στάδιο Έτιχαντ» (53.400), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ.
  • Πρώτος γύρος: Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3.
  • Στο FA Cup: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 1-0.
  • Σερί επτά νικών τρέχει απέναντι στην Άρσεναλ η Σίτι, έχοντας κερδίσει τα 14 από τα τελευταία 15 μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Το σερί νικών της Σίτι στο πρωτάθλημα φτάνει τα έντεκα παιχνίδια κόντρα στην Άρσεναλ.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, κι έτσι έφτασε να έχει παίξει δύο ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Κι αυτό γιατί αγωνιζόταν στα ημιτελικά του FA Cup κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ζορίστηκε στην αρχή απέναντι στην αξιοθαύμαστη άμυνα της αντιπάλου της, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν τέτοια που η Σίτι δε θα αργούσε να καθαρίσει το ματς. Ο Μαχρέζ πρωταγωνίστησε με χατ-τρικ (43’ πέναλτι, 61’, 66’) σε ένα, εν τέλει, ήσυχο απόγευμα για τους «πολίτες» που κλείδωσαν εισιτήριο για τον τελικό της 3ης Ιουνίου, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το σενάριο του τρεμπλ μοιάζει ορατό, αρκεί η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό της και στις τρεις διοργανώσεις που αγωνίζεται.

Stat attack: Μετρά έντεκα συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, από τις οποίες οι εννιά συνδυάζονται με over 2,5.

Απουσίες: Μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Ακέ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Ακάνζι, Ντίας, Λαπόρτ – Ρόδρι, Στόουνς – Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Γκουντογάν, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Άρσεναλ

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε στην ισοπαλία και κοντεύει να… χαρίσει το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι. Το εντός έδρας ματς με την ουραγό Σαουθάμπτον, που έμοιαζε σαν ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, κατέληξε σε άλλη μια δραματική απώλεια για τους «κανονιέρηδες». Από λάθη απροσεξίας βρέθηκαν πίσω με 2-0 στα πρώτα λεπτά, καταφέρνοντας να μειώσουν πριν το ημίχρονο με τον Μαρτινέλι (20’). Στο δεύτερο μέρος, κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, αγγίζοντας μια τρομερή νίκη. Ο Έντεγκαρντ στο 88’ κι ο Σάκα στο 90’ σκόραραν για να σώσουν την παρτίδα, ενώ ο Τροσάρ είχε δοκάρι για την ανατροπή στο 90+3’. Τελικό σκορ 3-3 κι έτσι οι Λονδρέζοι έφτασαν στο +5 από την Σίτι, έχοντας όμως παίξει δύο ματς παραπάνω.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία δώδεκα ματς.

Απουσίες: Οριστικά εκτός από την αποψινή μάχη ο Σαλιμπά, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να χάσει μέχρι και το υπόλοιπο της σεζόν. Σίγουρα εκτός οι Τομιγιάσου και Ελνένι, αμφίβολος ο Τσάκα που μάλλον θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Έντεγκαρντ, Πάρτεϊ, Τσάκα – Σάκα, Μαρτινέλι, Ζεσούς.

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ιδανική ευκαιρία για τους γηπεδούχους να μειώσουν σημαντικά τη διαφορά και να γίνουν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Το ότι αυτό γίνεται εντός έδρας, και κόντρα στην ομάδα του «big-six» με την οποία έχουν την καλύτερη παράδοση τα τελευταία χρόνια κάνει λογικό το 1.50-1.55 του άσου, ακόμα κι αν πρόκειται για μάχη κορυφής.

Ο Αρτέτα πρέπει να βγάλει… λαγό από το καπέλο του για να πάρει η ομάδα του τη νίκη, η οποία είναι και μονόδρομος αν θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Πάντως, οι «κανονιέρηδες» τουλάχιστον διαθέτουν τρομερή επίθεση και μπορούν να προκαλέσουν ρήγματα στην άμυνα της Σίτι. Από την πλευρά της, η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει… Χάαλαντ οπότε δε χρειάζεται κάτι παραπάνω. Αποδεκτό στο 2.00 της Betshop το goal/goal & over 2,5.

Combo
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ
Goal/goal & over 2,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις