ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Τετάρτης με Μαδρίτη και Βαρκελώνη στις επάλξεις!

προγνωστικά στοιχήματος

Βόμβες σε Μαδρίτη και Μπριζ

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (8/5)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (8/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

  • «Στάδιο Έτιχαντ» (53.400), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Χεσούς Χιλ Μανθάνο.
  • Στις έξι επίσημες αναμετρήσεις τους μετρούν από τρεις νίκες η καθεμία.
  • Απολογισμό 20-5-8 έχει απέναντι σε ομάδες από τη Γερμανία η Σίτι, ενώ η Μπάγερν έχει 26 νίκες, 18 ισοπαλίες και 17 ήττες κόντρα σε ομάδες από την Αγγλία.
  • Μία νίκη και μία ισοπαλία μετρά απέναντι στην Μπάγερν ο Γκουαρδιόλα, με τον Τούχελ να έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες κόντρα στην Σίτι και στις δέκα αναμετρήσεις με τον Γκουαρδιόλα να έχει απολογισμό 3-1-6.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Το 1-1 του πρώτου αγώνα άφηνε ανοιχτά αρκετά ενδεχόμενα στην αναμέτρηση με τη Λειψία, όμως στη ρεβάνς η Σίτι δεν άφησε περιθώριο για αμφισβήτηση της κυριαρχίας της. Με έναν… δαιμονισμένο Χάαλαντ να προλαβαίνει να πετύχει πέντε γκολ στα 63 λεπτά που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, οι «πολίτες» διέσυραν με 7-0 τη γερμανική ομάδα και έκαναν το αναμενόμενο, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά. Με αυτά τα γκολ ο Νορβηγός προσπέρασε τον Σαλάχ κι ανέβηκε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του Champions League, μετρώντας δέκα τέρματα συνολικά. Στην επιστροφή του μετά από τραυματισμό, ο Χάαλαντ συνέχισε το σκοράρισμα και στην Premier League, στη νίκη της ομάδας του Μάντσεστερ με 4-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Με δύο γκολ ο πρώην επιθετικός της Ντόρτμουντ έφτασε τα 30 και οδήγησε την ομάδα του σε ένα τρίποντο που διατήρησε την πίεση στην πλευρά της Άρσεναλ, καθώς η διαφορά από την πρώτη θέση βρίσκεται στους έξι βαθμούς, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν παίξει ένα ματς περισσότερο.

Stat attack: Μετρά οκτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με τις τέσσερις τελευταίες να συνδυάζονται με over 4,5 γκολ.

Απουσίες: Μοναδική απουσία αυτή του Φόντεν που πιθανότατα θα μείνει εκτός για καιρό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Ακέ – Γκουντογάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε – Μαχρέζ, Γκρίλις, Χάαλαντ.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ Μπάγερν Μονάχου

Μετέτρεψε το πιο δυνατό και ενδιαφέρον ζευγάρι της φάσης των «16» σε… παράσταση για έναν ρόλο. Μετά τη νίκη του πρώτου αγώνα με 1-0, έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση στο Παρίσι, η Μπάγερν επικράτησε και στην εντός έδρας ρεβάνς επί της Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 2-0. Οι Βαυαροί ήταν μέτριοι στο πρώτο ημίχρονο, δίνοντας δικαιώματα στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν την ανατροπή. Μετά την ανάπαυλα, παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο και πέτυχαν δύο τέρματα, έχοντας ευκαιρίες και για περισσότερα. Τα τρία ματς έφτασε ήδη ο Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν, μετρώντας δύο νίκες στην Bundesliga και μια ήττα-αποκλεισμό από τη Φράιμπουργκ στο κύπελλο. Πιο πρόσφατα πήρε εκδίκηση από τη Φράιμπουργκ, νικώντας την με 1-0 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Stat attack: Έχει το απόλυτο των νικών στις οκτώ αναμετρήσεις της φέτος για το Champions League, κρατώντας το μηδέν σε επτά από αυτές.

Απουσίες: Πέρα από τους μακροχρόνια τραυματίες Νόιερ και Λ. Ερναντέζ, δεν υπολογίζεται ο Τσούπο-Μοτίνγκ, αλλά κι οι μικροί Τελ και Βάνερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Κανσέλο, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Μίλερ, Γκνάμπρι, Μανέ.

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου

Ματς που εύκολα θα μπορούσε να είναι και τελικός της διοργάνωσης. Φιλόδοξη, ως συνήθως, η Σίτι πρέπει κάποια στιγμή να κάνει το βήμα παραπάνω και να κατακτήσει το τρόπαιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποια προκριθεί θα αποτελεί φαβορί για να πάρει το Champions League. Αυτή την στιγμή οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δαιμωνιώδη φόρμα, εν αντιθέσει με την Μπάγερν που ακόμα ψάχνεται με τον Τούχελ στον πάγκο. Δεν αγνοούμε την επιδραστικότητα του Γερμανού, την καλή πρόσφατη παράδοσή του απέναντι στον Γκουαρδιόλα αλλά και την συνέπεια της Μπάγερν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Γι’ αυτό καλύπτουμε και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας με την επιλογή του 1Χ & goal/goal, σε απόδοση 2.02 στην Betshop.

Combo
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου
1Χ & goal/goal
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις